2777
2789
عنوان

مامانا بچه 3 ساله ای که دست بزن داره و وسایلش پرت میکنه چیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 27 پست
پسرمن اگ کسی بهش حرف بزنه یابخوادبزنه رو دستش واینا..منظورم خودم و باباش ومامان بزرگ وبابابزرگش..فور ...

اینم تا میبینه ناراحت شدم سریع پشیمون میشه میاد بوسم میکنه ولی خب قبلش کار خودش کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم تا میبینه ناراحت شدم سریع پشیمون میشه میاد بوسم میکنه ولی خب قبلش کار خودش کرده

حالا بچه ۳ساله رو نمیدونم چون تجربه نکردم ولی پسرمن ک اصلا نمیفهمه همه چیو فک میکنه بازیه..ولش کن بزرگ میشه خوب میشه..من کلا پسرم هرکار میکنه خانواده شوهرم میگن لوسش کردی میگم ولش کن خوش باشه اشتباهه ولی چیکارکنم زود بغض میکنه

حالا بچه ۳ساله رو نمیدونم چون تجربه نکردم ولی پسرمن ک اصلا نمیفهمه همه چیو فک میکنه بازیه..ولش کن بز ...

بچه شما هنوز خیلی خیلی کوچیکه درکی از کاری میکنه نداره پسرمنم کوچیک بود میزد ولی از سرش افتاد باز دوباره الان بزرگ شده میزنه پرت میکنه...بی اعتنایی میکنم باهاش حرف میزنم هیچکدام جواب نمیده

بچه شما هنوز خیلی خیلی کوچیکه درکی از کاری میکنه نداره پسرمنم کوچیک بود میزد ولی از سرش افتاد باز دو ...

با ی مشاور صحبت کن..حالا در کل من خودم ب بچم میگم اگ کسی زدت توهم بزن چ کوچیک چ بزرگ..ما نورابادیم حالاشهریااینجورنیسن ولی اینجاها عصرا یاصبحا زنا بچه ها میرن توکوچه بهش یاددادم ک اگ ی بچه مثلا خواس بزنه اینم بزنه فعلا ک کوچیکه بچه نزدیکش نمیشه برا زدن چونواطرافمون همه بزرگترن..ولی فامیل ب شوخی مثلا حتی اروم اروم میزنن روپاش ک بازی کنن یا رک دست اینم میزنه خودم بهش گفتم

با ی مشاور صحبت کن..حالا در کل من خودم ب بچم میگم اگ کسی زدت توهم بزن چ کوچیک چ بزرگ..ما نورابادیم ح ...

عزیزم. ...نزار هیچکس حتی به شوخی پشت دستش بزنه ...من پسرم سه سالشه حتی نمیزارم باباش دعواش کنه میگم باز زبون خوش بهش بگو تا به حرفت گوش کنه البته رابطه اش با باباش عالیه