2777
2789

بچه ها ، هرچی سرچ میکنم تاریخ ها خیلی قدیمیه کسی اینجا تازه زایمان و سزارین انجام داده که بگه دکترش خیلی خوب بود در تهران 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر من سیده مونا محمدی خیلی خوبه با تجربه و کاربلد و با مسئولیت

من خودم دوبار طبیعی زیر دست ایشون اوردم ولی دوستام بودن که پیشش سزارین کردن و خداروشکر راصی بودن

بیمارستان نجمیه و سیدالشهدا هستش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم دکتر من سیده مونا محمدی خیلی خوبه با تجربه و کاربلد و با مسئولیت من خودم دوبار طبیعی زیر دست ...

ممنوم  💐 خدا خیرتون بده حالا سرچ میکنم اسم ها رو بدونم

خواهش میکنم گلم❤

رفتم سرچ کردم خیلی پیام های خوبی ازش نوشته بودن واقعا آفرین به این دکتر ، اما من با این بیمارستان ها قرار داد ندارم 😟 بیمارستان خصوص نمی‌دونید کجا هست یا شماره مطبش نددارین ؟

رفتم سرچ کردم خیلی پیام های خوبی ازش نوشته بودن واقعا آفرین به این دکتر ، اما من با این بیمارستان ها ...

عزیزم این ادرسش و شماره مطبش

عزیزم این ادرسش و شماره مطبش

ممنون خودم پسرم رو پیش دکتر پروین کاتب سزارین کردم اما دکتر الان خیلی توقعاتش رفته بالا فقط یه مراکز رو معرفی می‌کنه برای سنو آزمایش اون هم قرار داد نداریم باهاشون 

ممنون خودم پسرم رو پیش دکتر پروین کاتب سزارین کردم اما دکتر الان خیلی توقعاتش رفته بالا فقط یه مراکز ...

خواهش میکنم

بله متاسفانه یه سری دکترها اینطورین