2777
2789
عنوان

بنظرتون چ راهی درسته

24 بازدید | 1 پست

میخواستم ی خونه کوچک ۵۰متری بخرم از مامانم جدا زندگی کنم پول کم داشتم مامانم فقط،درصورتی کمک میکنه ک کنار خودش باشه مثلا اون سمت شهر منطقه عالی هم باشه اجازه نمیده ی ۶۵متری دو خواب حیاط دار پارسال پیدا کردم خ دلم خواست ایده آلم بود نقشه خونش 

اجازه نداد ۱۳۰۰ بود 

بعد لج کرد خودش رفت بنگاه گفت ی مورد ۵۰متری جای خونه خودش پیش فروش هست اینو بخر منم ۷۰۰ داشتم با طلاهام ۸۵۰ اونزمان

گفت وگرن کمک نمیکنم منم تسلیم شدم ۷۰۰دادم و هرماه بقیش تا کل پول ک ۱تومن بود ۶ماهه تحویل بده تیرماه 

تحویل نداده و نساخته و منم احتیاج ب خونه داشتم 

مامانم گفت برو مستاجری تا تکلیف این خونه معلوم بشه گفتم مامان این بساز نیست تا سال بعدم نمیسازه از تیر ب بعد ماهانه ۱۵خسارت تو قولنامه نوشته بود

اگ میرفتم مستاجری مامانم دیگ کمک مالی واس خرید خونه نمیکرد منم گفتم حساسم و خونه مردم نمیرم تا تکلیفم زودتر معلوم بشه 

حالا هرکار کردیم التماس خواهش تهدید ب شکایت طرف نساخت ماهم گذاشتیم واس مبادله 

بعد چنبار بنگاهی هی سرکارمون گذاشت و چند مورد بهمون نشون داد گفت خونت الان ۱۳۰۰میارزه بخاطر تورم از پارسال تا امسال 

ولی موقع مبادله همون ۱تومن ازم برداشت ی خونه ۶۰متری منطقه یکم بهتر داد و عوضش بقیش پول گرفت 

الان اومدم خونه روز اول همسایه گفت صدای پمپ اذیتت نکنه چندروز هستم از صبح تا شب 

شب تا صبح ۷،۸ تا پمپ صدای گوشخراش دارن حیاطم یکسره کثیفی پرنده هست باید سقف کاذب بزنم 

حالا بنگاهی میگ مهلت ۳ماهه واس تحویل خونه داره تموم میشه معامله فسخ کنیم من گفتم ن ۶۰تومن تو خونه خرج کردم کاغذ دیواری و سرویس بهداشتی و رنگ و سرامیک 

تو قراداد فقط نوشتیم بعد ۳ماه اگ سازنده اون خونه ۵۰متری رو نداد هرماه ۱۵تومن خسارت مال اون فروشنده این خونه باشه 

الان بنگاه میگ ن فسخ کنیم 

بنگاه اول و دوم یکی هست ینی خودش مارو انداخت تو چاه خونه پیش فروش بعد معاوضه کرد واسمون تا حالا ۸۰تومن هم یبار ۳۰یبار ۵۰کمیسیون گرفته 

بنظرتون فسخ کنم میترسم مامانم پولشو برداره ازم بگیره یا خونه خودم ۱تومنه بقیش ۷۰۰ دادیم برم مسکن مهر باهاش بگیرم اونو تکمیل کنم این پیش فروشه معلوم نیست تهش چکار میکنه

خونه بنام خودمه همش

مبلغی ک اینجا خرج کردم چی

یا بزارم ۱سال تحمل کنم این خونه همکفه درست سروصدا داره ولی برای اجاره ب آرایشگاه خ خوبه هم موقعیت مکانی هم طبقه اش