2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک تو پربازدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 53 پست

کسی که اهل پز دادنه نمیتونه از عادتش دست بکشه ، هیچ اسم دیگه ای هم نداره به غیر پز دادن وگرنه مثلا به دیگران چه ربطی داره تو خونه ی من چی میگذره

ادمی هم که پز میده چشم و دل سیر نیست اگه بود اصلا لحظه ای به فکرشم نمیرسید که برم اینو یه جا بذارم بقیه ببینن چون براش خنده دار و بی معنیه

عجب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که اهل پز دادنه نمیتونه از عادتش دست بکشه ، هیچ اسم دیگه ای هم نداره به غیر پز دادن وگرنه مثلا ب ...

دوست من بعد عمری جوجه داشتن شام عکسشو گذاشت وضعیت واتساپش زیرشم نوشت شام خوشمزه در کنار عزیزان😐🤢🤢.

باورکن کلی استوری گزاشته بود،،بعداستوری کرده بود۱میلیون پول نقدعشق 😅جان

😂😂😂😂 مگه مجلس عقده که کادوهارو معرفی میکنن😂😂😂

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
اره واقعا يه سري هم توي تاپيك پر بازديدا يه خانومي همه ي خريداشو گذاشته بود، منم دلم خريد خواست😞خب ...

شما یه سربازار برو همه درحال خریدن اینجورهر روزباید غبطه بخوری که

من توخانواده ایی بزرگ شدم بااختلاف طبقاتی زمین تا آسمون

اما مشکلاتشون رومیدیدم باخودمون مقایسه میکردم

قدرمیدونستم

😂😂😂😂 مگه مجلس عقده که کادوهارو معرفی میکنن😂😂😂

من گفتم درست نیست ازهرلحظه واتفاق زندگیت به نمایش بزاری ،،گفت اگه بدبخت بودم تودلت خنک میشد،حسودی میکنید😅😅

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
من گفتم درست نیست ازهرلحظه واتفاق زندگیت به نمایش بزاری ،،گفت اگه بدبخت بودم تودلت خنک میشد،حسودی می ...

باید میگفتی الانشم بدبختی که عقده هاتو داری نشون میدی عقده ای 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
ولی من اگر دلمم نخاد ولی دیدنو دوس دارم😆

ببین اگر یکم به این آدما که افراطی عکس از  خریدو کادو اینا میذارن بد برخورد کنیم دیگه این کارو نمیکنن.

چون میبینی یه نفر تاپیک میذاره ۱۰۰ نفر به اختلاف میخورن.

جلو اون یه نفرو خیلی راحت تر میشه گرفت تا اینکه بری دونه دونه ۱۰۰ نفرو قانع کنی که خودتونو مقایسه نکنین.

خواهشا ازین تاپیکا حمایت نکنین .

باز هم میگم تاپیکایی که افراطی عکس از خریدو طلاو اینا میذارن!!!!

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪