2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک تو پربازدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 53 پست
دوست من بعد عمری جوجه داشتن شام عکسشو گذاشت وضعیت واتساپش زیرشم نوشت شام خوشمزه در کنار عزیزان😐🤢🤢 ...

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
باید میگفتی الانشم بدبختی که عقده هاتو داری نشون میدی عقده ای 

زبون تندوتیزی داشت ،،باهمه بحثش شد منم ترجیح دادم بزارم توجهل خودش باشه

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگر یکم به این آدما که افراطی عکس از  خریدو کادو اینا میذارن بد برخورد کنیم دیگه این کارو ...

خب مثلا وسط صدنفر من یکی برم بگم نزار

کی صدامو میشنوه😆

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
لعنت به.روز زن یه ملتوانداخته به جون هم 

عزیزم به جای پاک کردن صورت مسئله، باید مسئله رو حل کرد.

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
ولی من اگر دلمم نخاد ولی دیدنو دوس دارم😆

دقیقا منم خیلی هر چیزی ک کادو پیچ شده باشه متعلق ب هر کسی باشه باز کردنش خوشحالم میکنه😅

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

دقیقا مادرمنم ۶۰سالشه هرسال روز زن باپدرم قهره

میگه کاش جمع شه

خواستم بگم مادرمن ما۳بچه ات بردیمت کافی شاپ

خونه گلدون وکیک خریدیم

کادو هم میگیرم

حالا شوهرت نخره نمیتونی مرد ۷۰ساله روعوض کنی

تازه پدرم ۱۵تومن کامپوزیت دندون مادرم روداده بیخیال

اخه شرایط اقتصادی سختی داریم همه دارن زیرفشاراقتصادی له میشن دیگه این روز زن چی میگه این وسط 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
دقیقا مادرمنم ۶۰سالشه هرسال روز زن باپدرم قهره میگه کاش جمع شه خواستم بگم مادرمن ما۳بچه ات بردیمت ...

دقیقا . خب بنده خدا میگی ۱۵ تومن پول کامپوزیت داد.

به خدا من اگه مرد بودم عمرا این کارو نمیکردم به جاش روز زن ۱ تومن میدادم به خانومم. هم ۱۴ تومن نگه داشته بودم هم خانومم فک میکرد من فرشته ام.

به خدا این مردا ساده ان طفلیا. اگه ازین هفت خطا بودن عمرا این کارو نمیکردن.

بیین من خودمم عادت دارم هر موقع چیزی لازم دارم شوهرم اگه مشکلی نداشته باشه واسم میگیره. من موقع عید معمولا هیچی نمیگیرم چون دارم . پس باید بیام گریه زاری که وااااای شوهرم واسه عیدم حتی یه بلوز ساده هم نخریده😳🤦

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
خب مثلا وسط صدنفر من یکی برم بگم نزار کی صدامو میشنوه😆

تو بگو.

اگه همین ۱ نفر ۱ نفرا نبودن، الان اینقدر فضای مسخره ای از بلاگرها و این جور مزخرفات تو اینستا حاکم نبود

اخه شرایط اقتصادی سختی داریم همه دارن زیرفشاراقتصادی له میشن دیگه این روز زن چی میگه این وسط 

خانمادردشون کادونیس

دردشون محبته اخلاق خوشه

آقا میتونه یه چای دم کنه بیاره دونفری یخورن

یه کیک کوچولو بگیره یا یه شاخه تزئین شده

اصلا پول نداره یه کوکو درست کنه دودش روتزیین کنه باهم سلفی بگیرن یه کارت تبریک توش یه متن بنویسه

یکی دوکار بی خرج وآسون نمیخواد آپولو هواکنه

اما خیلی ازمردا قهرمیکنن بدعنق ان و..... 

میدونی روز زنو ما بد تعبیرش میکنیم وگرنه روز قشنگیه.

هر روز میتونه یه نشونه داشته باشه واسه عشق ورزیدن بهم😍

ولی متاسفانه خود خانوما معیارشونو با طلا و کادو های گرون قیمت میسنجن.

ینی اگه طرف با یه شاخه گل یا یه تبریک از ته دلش ابراز محبت میکنه، اونو کااااااملا نادیده میگیرنو فک میکنن ارزششون اومده پایین🤦

دقیقا . خب بنده خدا میگی ۱۵ تومن پول کامپوزیت داد. به خدا من اگه مرد بودم عمرا این کارو نمیکردم به ...

دقیقااااا

آره مادرم بابامو گول زد

بابام میگه بیمه تکمیلی پول دندون مادرت رونداد

گفتمش بابا زیبایی بیمه نمیده مگه نمیدونی

چی بگم مادرمن آدم پرتوقعی نبوده طلافروخته کارکرده همه روکمک کرده توزندگی

پدرم اولین خونه که خرید زد به نامش

اما الان بی انصافیه چون طی سال خیلی خرج کرده