2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک تو پربازدیدا

370 بازدید | 53 پست

قابل توجه دوستانی که حمایت میکنن از کسانی که میان کادوهاشونو به نمایش میذارن.

معلوم نیس چندتا زوج به خاطر همین مسخره بازی ها این ۲،۳روزه از همدیگه ناراحت شدن.

تورو خدا بس کنین این چشمو هم چشمی ها رو.

میای اینجا میگی شوهرم طلا خریده خب که چیییییی؟؟؟؟

طلا خریدن الان موفقیت تو به حساب میاد؟؟؟؟

واقعا فکر میکنین شوهر بدبختو مجبور کردین به کادو خریدن، ارزشتون میره بالا؟

اگه با یه تیکه فلز یا یه تیکه پارچه ارزش آدم تغییر کنه، حتما با گم شدن تا خراب شدنشم ارزشون میاد پایین...

بیاین از موفقیت های زندگیتون بگین به جای این مسخره بازیا...

اگه خوشبختی خدا رو صدهزار مرتبه شکر اما واقعا نیا جااااار بزن. گناه دارن اونایی که فکرشون نمیرسه و خودشونو مقایسه میکنن و زندگیشونو خراب میکنن

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪

شاید شوهرشون رو مجبور نکردن و طرف با رضایت خریده

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا

يه سري هم توي تاپيك پر بازديدا يه خانومي همه ي خريداشو گذاشته بود، منم دلم خريد خواست😞خب آدميه خريد دوس داره دلش ميبينه ميخواد

به نظرم ادم نبايد همه چي رو به نمايش بذاره

اینجا هم نگن،تواینستا وواتساپ چشم هم دیگه رودرمیارن    

به خدا خییییلی اشتباهه خییییلی...🤦

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪

اونایی که با کادو  هاشون خودشون میسنجن تکلیفشون معلومه اما اون دسته از کسایی که میان به  این دسته از ادما غطبه میخورن باید سریع برن روانپزشک

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭

۵۰ در صد روز کادو گرفتن لابد  ۵۰ درصدم کل سال کادو میگیرن چون روز زن نگرفتن ناراحتن!

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
اره واقعا يه سري هم توي تاپيك پر بازديدا يه خانومي همه ي خريداشو گذاشته بود، منم دلم خريد خواست😞خب ...

ولی من اگر دلمم نخاد ولی دیدنو دوس دارم😆

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
به خدا خییییلی اشتباهه خییییلی...🤦

یکی اینجا تاپیک زدواسکرین استوری هایی که گزاشته،بودکادوهایی بودکه شوهرش گرفته،۱میلیون پول نقدرواستوری کرده بود  

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
اره واقعا يه سري هم توي تاپيك پر بازديدا يه خانومي همه ي خريداشو گذاشته بود، منم دلم خريد خواست😞خب ...

همین دیگه.

گاهی اوقات آدم تو فصلی از زندگی هست که میبینی تماما سختی بهش فشار میاره. از هر لحاظ 

واقعا خسته شدم از بس این موضوع به این واضحی رو خیلیا متوجه نمیشن