2777
2789
عزیزم شما آرایشگری ؟ من میخام بالاشهر تهران یا اصفهان بزنم همه لاینی هم بذارم ب نظرت درآمدش زیاد میش ...

نه عزیزم امایکی ازنزدیکانم آرایشگرواکثراسالن های مختلف مناطق بالای تهران کارمیکنه گاهی ازتجربیاتش تعریف میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره اگه سالن اموزشگاه بخوای بزنی باید هفت تا مدرک فنی حرفه ای +سه تا مدرک مربی گری فنی حرفه ا ...

مرسی عزیزم خیلی دوسدارم منتها یکم‌ ریسک پذیرنیستم ببینیم چی میشه .لطف کردی عزیزم

من تهران نیستم اصفهانم ولی خیلی دلم میخاد تهران سالن بزنم اما رقباا زیاده شهر خودمم همینطور خیلیم ب ...

کسی که معروفه سالن شما نمیاد خودش سالن داره،توی شهرستان ها جای پیشرفت از تهران خیلیییییییی بیشتره،من اصفهان بالای ده تا ورکشاپ برگزار کردم واقعا کشش یه سالن لوکس رو داره،قیمت مناسب خدمات مناسب،الان کسی برنده ی این رقابت میشه که نیچ کار کنه یعنی تخصصی در یک لاین،و من بهتون پیشنهاد میکنم لاین میکرو بلیدینگ داشته باشید یعنی سالن تخصصی ارایش دائم صورت،اگر کار خوب و حرفه ای داشته باشید درامدش میترکونه،یه بلید ابرو الان دو میلیونه!

تبلیغات و بالا بردن پیج با ده میلیون راه میوفته فقط کافیه به چهارتا بلاگر تبلیغ بدی و بیاریشون سالنت کار خوب بهشون ارائه بدی ،میترکونن قول میدم 

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
نه عزیزم امایکی ازنزدیکانم آرایشگرواکثراسالن های مختلف مناطق بالای تهران کارمیکنه گاهی ازتجربیاتش تع ...

چن ساله کار میکنه؟ بنطرت الان کسی شروع کنه کارش میگیره !؟

چن ساله کار میکنه؟ بنطرت الان کسی شروع کنه کارش میگیره !؟

بله صددرصد جای پیشرفت دارید فقط باید بجای اینکه سالن بزنی وخودت همه کارکنی تعدادی آرایشگربیاری وهرکس یه لاین جدا

من هر ساله تقریبا ده تا ورکشاپ توی اصفهان میزارم مناطقی مثل چهار باغ و جلفا و شیخ صدوق اگر اشتباه نگفته باشم واقعا نیازمنده یه سالن تخصصی و لوکس هستند،مردم اصفهان به شدت به خودشون میرسن و به شدت برای کارای زیبایی هزینه میکنن

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
کسی که معروفه سالن شما نمیاد خودش سالن داره،توی شهرستان ها جای پیشرفت از تهران خیلیییییییی بیشتره،من ...

ینی تبلیغات سالن فقط از طریق ایسنتا اتفاق میوفته؟ ببخشید یه سوال دارم پس اینایی ک تو سالهای معروف کار میکنن و سالن ندارن ولی معروف شدن چجوری از اونا بیارم ؟ و کلا اگه. الان شروع کنم با اینکه دست زیاد شده کارم میگیره ؟؟ و یه چیزی یه سریا هستن کلاس مدیریت سالن زیبایی میذارن بنطرتون اونا رو برم؟

کسی که معروفه سالن شما نمیاد خودش سالن داره،توی شهرستان ها جای پیشرفت از تهران خیلیییییییی بیشتره،من ...

یه سوال دارم که البته به رشته تخصصی شمامربوط نیست اماشایدبدونید

اتوموکراتین حرفه ای برای کاربخوام چه مارکی خوبه؟

بستگی داره اگه سالن اموزشگاه بخوای بزنی باید هفت تا مدرک فنی حرفه ای +سه تا مدرک مربی گری فنی حرفه ا ...

والا راستش میخام تموم لاینا رو بذارم قویترین و بهتریما رو تو لاینام بیارم 

والا راستش میخام تموم لاینا رو بذارم قویترین و بهتریما رو تو لاینام بیارم 

نیچ کار کردن نظر من نیست عزیزم نظر مستر مارکتینگ های قوی مثل احمد کلاته و ماهان تیموری و ... هست ،من درامد خودم بین صد تا صد و پنجاه میلیونه ولی سالنهای بلیدینگ توی تهران روی میلیارد در ماه درامد دارن!

من هر ساله تقریبا ده تا ورکشاپ توی اصفهان میزارم مناطقی مثل چهار باغ و جلفا و شیخ صدوق اگر اشتباه نگ ...

جدی؟ والا راستش من مامان خودم آرایشگره شاید باور نکنید من تاحالا پامو آرایشگاه نذاشتم ولی دوست دارم شغلشو کاش یه راه ارتباطی ب من می‌دادید ک بیشتر با هاتون تماس داشته باشم آخه کمکای زیادی میتونید بهم کنید و یه چیزی همش میگن مردم ندارن و پول ندارن آرایشگاه میان؟

یه سوال دارم که البته به رشته تخصصی شمامربوط نیست اماشایدبدونید اتوموکراتین حرفه ای برای کاربخوام چ ...

مک استایل عالیه عالی 

جدی؟ والا راستش من مامان خودم آرایشگره شاید باور نکنید من تاحالا پامو آرایشگاه نذاشتم ولی دوست دارم ...

پیچ اینستامو داشته باشید دایرکت بدید 

Nail_academy_iran

نیچ کار کردن نظر من نیست عزیزم نظر مستر مارکتینگ های قوی مثل احمد کلاته و ماهان تیموری و ... هست ،من ...

ینی منظورتون اینه کلاسا این دوتا آقایی ک فرمودید رو برم؟؟؟ وای پس اینی ک شما میگید خیلی خوبه