2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ،دو تا سالن ناخن توی تهران دارم،یکیش خدمات یکیش اموزش،بستگی داره کجای تهران باشه خدماتتون چی باشه،از لاین خدماتم خالصش ۵۰میلیون،از لاین اموزش بین ۷۰تا۸۰میلیون

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
من ،دو تا سالن ناخن توی تهران دارم،یکیش خدمات یکیش اموزش،بستگی داره کجای تهران باشه خدماتتون چی باشه ...

وای خدا تو رو برا من رسوند من کلی سوال ازت دارم ترخدا کمکم کن

من ندارم ولی تاجایی که میدونم بسته به منطقه وتعدادمشتری درآمدهامتفاوت

یکی سالن میزنه خودش یانهایتادوسه نفری کارمیکنن یکی سالن داره سی چهل نفرتوشن وازهرکدوم بابت هرمشتری درصد میگیره بدون اینکه نه وقت بذاره نه مواد

پس بهتره سوالتون باتوجه به شرایط خودتون مطرح کنید

من ،دو تا سالن ناخن توی تهران دارم،یکیش خدمات یکیش اموزش،بستگی داره کجای تهران باشه خدماتتون چی باشه ...

من تهران نیستم اصفهانم ولی خیلی دلم میخاد تهران سالن بزنم اما رقباا زیاده شهر خودمم همینطور خیلیم ب کار سالن علاقه دارم اما دست زیاد شده میترسم ک پول ازش در نیارم ضرر کنم میخام یه سالن بزنم خیلی خیلی خیلی خیلی شیک ینی مثل عکسا با تموم خدمات خودمم یه دور mba بگذرونیم ک مدیریتشا یاد بگیرم ولی سوالم اینجاس چجوری مشتری بیارم چجوری تبلیغ کنم چجوری کسیو بیارم ک خیلی کار بلد باشه اینا ک تواینستا معروفن و کارشون خوبه رو چجوری بیارم سالنم کار کنن؟

من ندارم ولی تاجایی که میدونم بسته به منطقه وتعدادمشتری درآمدهامتفاوت یکی سالن میزنه خودش یانهایتاد ...

عزیزم شما آرایشگری ؟ من میخام بالاشهر تهران یا اصفهان بزنم همه لاینی هم بذارم ب نظرت درآمدش زیاد میشه ؟ قیمتم بخدا نجومی نمی‌زنم کیفیتم زیاد میکنم ؟

عزیزم برا راه اندازی اموزشگاه چیا باید داشته باشیم جز پول واسه اجاره مکان؟!

بستگی داره اگه سالن اموزشگاه بخوای بزنی باید هفت تا مدرک فنی حرفه ای +سه تا مدرک مربی گری فنی حرفه ای داشته باشی +مکان که میتونه اجاره باشه یا مال خودت+سند یا اجاره نام رو ببری اتحادیه برای جواز اقدام کنی +

حالا مکان باید اداری یا موقعیت اداری باشه،اطراف نزدیک نباید مکانیکی،سفره خونه،قهوه خونه ،ارایشگاه مردونه ،گیم نت و کلا مشاغل مربوط به اقایون باشه،پنجره ها مات باشه،سرویس حمام و دستشویی جدا باشه،درب ورودی دوربین داشته باشه،و خیلی چیزای دیگه ،جواز میگیری،بعدش میری شهرداری جواز تابلو میگیری و بسم الله شروع میکنی

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩