2777
2789
ینی منظورتون اینه کلاسا این دوتا آقایی ک فرمودید رو برم؟؟؟ وای پس اینی ک شما میگید خیلی خوبه 

عزیزم اینا اینستا مارکرتر هستند اموزش درامد از اینستاگرام میدن،اشتاد هستند واقعا،اینا میگن هرکاری باید تخصصی باشه و دوره سالنه هایی با چنتا تخصص تموم شده 

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیچ کار کردن نظر من نیست عزیزم نظر مستر مارکتینگ های قوی مثل احمد کلاته و ماهان تیموری و ... هست ،من ...

فقط ببخشید من نیروی قوی خیلی ماهر باید از کجا بیارم آخه مثلا سالن سرمه سرمه کیانا طاهر خوانی رو آورده هم پیجش. بالاس هم کارش قویه خب چجوری همچین کسی رو پیدا کرده ینی خود سالن بش گفته باید پیجت رو بالا بیاری ؟

ممنون عزیزم اسمش مدل خاصی نداره؟اگربرات زحمتی نیست میتونی ازاینترنت یه عکس ازمدلش مدنظرت بفرستی که د ...

مدل ۵۵۲۵

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

زنداییم تازه زده اولش خیلی خرج کرد دکور لوازم واینا ولی خب الان ماهی6 هفت درامد داره البته تازه زده بهتر هم میشه

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

راهنمای جامع تاسیس سالن زیبایی امروزه آرایشگری و مدیریت سالن زیبایی، جزء پر درآمد ترین شغل ها محسوب می شود و متقاضیان زیادی دارد.
کسب و کار شما در سالن زیبایی ممکن است در ابتدای راه، سود زیادی برایتان نداشته باشد ولی بعد از گذشت مدت زمانی، به تدریج درآمد زایی و سود دهی آن آغاز خواهد شد.
در این مقاله به نکات طلایی و 5 گام مهم برای تاسیس سالن زیبایی می پردازیم. در ادامه شما یاد می گیرید که: چگونه سالن زیبایی تان را راه اندازی کنید؟ و مراحل گرفتن مجوز تاسیس سالن زیبایی چگونه است؟
با مرکز بیزینس کوچینگ آلفا همراه باشید تا از تمامی مراحل تاسیس یک سالن زیبایی حرفه ای آگاه شوید.

طبق بخشنامه اتحادیه آرایشگران زنانه تهران، ملک مورد استفاده و مشخص شده برای تاسیس آرایشگاه زنانه می تواند استیجاری باشد؛ اما برای انتخاب سالن زیبایی باید شرایط زیر را رعایت کنید:

1. برای آرایشگاه فضای بیش از 12 متر مربع، برای اپیلاسیون فضای بیش از 18 متر مربع و برای ارایش دائم به فضای بیش از 30 متر مربع نیاز دارید.

2. سالن شما نباید نزدیک به تعمیرگاه ها و مراکز خدمات خودرویی (مثل مکانیکی، صافکاری، باطری سازی، تعویض روغن، آپاراتی، نمایشگاه خودرو، آرایشگاه مردانه، موسسات،آموزشگاه های مردانه و … ) باشد.

3. سالنتان نباید داخل پاساژ، بازارچه و مجتمع تجاری و ساختمان هایی که بورس مشاغل غیر مرتبط است، باشد.

4. ملک سالن باید دارای آیفون تصویری باشد.

5. داخل ملک سالن نباید از بیرون قابل مشاهده باشد.

6. ملک سالن باید دارای هواکش مناسب، تهویه مناسب، اِنشعاب تخلیه آب کف شور در آشپزخانه، کپسول آتش نشانی (حداقل 4 کیلویی) بوده و همچنین آشپزخانه کاشی کاری شده باشد. علاوه بر آن، بهداشت و تمیزی سرویس بهداشتی نیز مورد ارزیابی قرار می گیرد. موارد مطرح شده در این بند، توسط کارشناس اداره بهداشت، مورد ارزیابی قرار گرفته و طی استعلام انجام شده به اتحادیه آرایشگران زنانه اعلام می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر و برند سازی سالن زیبایی به سایت مرکز بیوتی کوچینگ آلفا به آدرس https://sabereskandari.ir/ مراجعه کنید.

خواهشن هر کسی که اطلاع نداره نظر نده برین حداقل جایی که اطلاعات داره پاسخ سوالاتتون رو بگیرید.

برای سالن چیزی که از سایت گریماتور و تماس هم گرفتم باهاشون مدرک آرایش و پیرایش کفایت میکنه یا هفت مدرک فنی حرفه ای 

سرچ کنید کامل راجع به مجوز توضیح میده جاهای دیگه هم هستن

خواهشن کسی که اطلاع نداره واقعا نظر نده چون ممکنه خیلی از عزیزان کارهای اشتباهی رو از همین حرف ها انجام بدن

من خودم واقعا سرچ کردم از سایت گریماتور و تماسی هم که گرفتم باهاشون کاملا اطلاعات رو بمن دادن که شک هام کاملا برطرف شد/از مدارک/هزینه/قرارداد/تبلیغات /لاین بندی ها همه چی رو متوجه شدم باید چیکار کنم و پیشنهاد می کنم حداقل با یه مشاور تو این زمینه صحبت کنید یا کسی که تجربه بالایی تو آرایشگری و سالن داری داشته باشه می تونه خیلی بیشتر از این چت کردن ها کمک کنه به ما.