2777
2789
عنوان

خروج باد از واژن با صدای بلند درمان قطعی داره یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 54 پست
این دیگه زانوهاش عمل کرده نمیتونه ورزش کنه

مادرشوهر منم هر دوتا زانو و دستهاشو عمل کرده داخل پاهاش پروتز هست 

ولی بازهم هرکسی یه مدلی هست 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بخاطر شل شدن عضلات کف لگنه با لیزر و ورزش کگل درمان میشه 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز مربی باشگاه هستید؟میگم من ذخیره ام خیلی کمه چه ورزشی رو برای تقویت تخمدان پیشنهاد میدید؟

اره مربی بدنسازی و پیلاتس 

تنبلی داری یا نه؟

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ایشالله تجربه اش نکنید هیچوقت زنای قدیم زایمان زیاد داشتن شل شده هوا میگیره صدایی شبیه باد بعده میده ...

واییی چقدر بد😥

ببرید پیش دکتر زنان شاید یه درمانی داشته باشه بالاخره

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

مادر شوهرت ۶۵ سالشه ؟ پیاده روی در حد معمولی اوکیه ولی پیاده روی سنگین مثلا ۲ ساعت بعید میدونم بتونن

نه ورزش سنگین کلا برای همه خوب نیست تعادل برقرار باشه بهتره  

مادرشوهرم روزهای زوج ۴۵ دقیقه ورزش میکنه  روزهای فرد شنا میره

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

۶۰ باز جوون تره ولی ۶۵ دیگه در آستانه میان سالی

بستگی داره به خود طرف بعضی ها سرحال تر هستن بعضی ها نه دیگه 

یه شاخه پیلاتس کلا برای افراد مسنه  

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

زایمان زیاد داشته ۸تا زایمان طبیعی داشته

خب دیگه بدبخت حق داره🤦😂😂

ولی مادر بزرگ من با ده تاشکم زایمان طبیعی همچین مشکلی نداشت خدابیامرز یر حال و قبراق .۸۰ سال داشت..

بیچاره عمه چقدر توجمع خجالت میکشه

گذشته از شوخی ببریدش پزشک زنان اگه لازم باشه جراحی میکنه.

اره مربی بدنسازی و پیلاتس تنبلی داری یا نه؟

تنبلی ندارم 

۳۳سالم هست ذخیره ام کمه 

میخواستم ببینم چه ورزشی برام مناسبه 

یوگا یا پیلاتس یا ایروبیک 

خودم بمدت میرفتم پیلاتس عالی بود 

مطمئنی از واژنه؟

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠