2777
2789
عنوان

امان از این روز زن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 61 پست

ممکنه هدفشون پر بازدید شدن باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من بله ! آدمی‌ک سالی یک بار حاضر نشه این روزو تبریک بگه یک شاخه گل بخره ..

خب شاید قبلا جبران کرده باشه😕 همه چیز که کادو نیست😕

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش

نه مهم نیست ولی بد نیست یه کادوی در حد جیبشون بخرن.منم شوهرم نخرید ناراحتم شدم ولی به روی خودم نیاوردم میتونست یه لوازم التحریر ۵۰ تومنی بخره ولی فقط چون پیش دوستاشون حرف زده بودن اینم گفته بود واسع ما مهم نیس این مناسبتها مثلا میخواسته رو حرفش بمونه حالا خوبه فهمیده بود اون همکارش طلا میخره

والا حضرت زهرا هیچ وقت چیزی نخواست که از همسرش 😐

والا ماها همش لب و دهنیم اسم خودمونم گذاشتیم مسلمان😔 حداقل خوبه الگو هم داریم و عمل نمیکنیم

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش
اره خوندم اینو برگای داشته و نداشتم ریخت😐

خدا شاهدهپارسال فقط بهم تبریک گف درصورتی که برادرشوهرم هم استوری کذاش برا جاریم هم طلا خرید براش.ب هیچیم نبود.ادم بایذ شرایط طرفو درک کنه ی سال داره ی سال نداره.ایکارا چیه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

واقعا حس ارزشمندی ندارین؟تو زندگی منتظر کسی نباشید ک خوشحالتون کنه...میدونم اولش سخته ولی باور کنید کادوهای خودتون به خودتون بیشتر میچسبه و لذت بخشه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
ممکنه هدفشون پر بازدید شدن باشه

نه والا ما تو فامیل مورد قهر داشتیم😕 دیگه اونا که هدفشوت پر بازدید شدن نیست😕

تاپیکا که واقعا اعصاب خوردی بود .ولی وقتی یه خانمی این مناسبتا واسش مهمه خب چی میشه همسرش یادش باشه حتی با یه هدیه کوچیک خوشحالش کنه اصلا کار سختی نیست....حالا یکی واسش مهم نیست یکی واسش مهمه

خدا شاهدهپارسال فقط بهم تبریک گف درصورتی که برادرشوهرم هم استوری کذاش برا جاریم هم طلا خرید براش.ب ه ...

واقعا با ابن اوضاع😔 حداقل یه تبریک معمولی رو قبول کنیم😕