2777
2789
عنوان

امان از این روز زن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 61 پست

بعضیا خیلی بدجنسن جاری سابقم همسن مادرم بود دخترش اندازه من بود بعد مثلا تولدش ماشین میخرید شوهرش میومد خونه مادرشوهرم بهش کادو میداد مک دلم میشکست ولی هیچی نمیگفتم خداازش نگذره میتونست توخونشون تک پوش و ماشین و کوفت زهر مار بده به زنش  ۱۰سال پیش اینستا نبود وگرنه ۱۰۰درصد استوری میذاشت

ننه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ماها همش لب و دهنیم اسم خودمونم گذاشتیم مسلمان😔 حداقل خوبه الگو هم داریم و عمل نمیکنیم

بله متاسفانه 

کاربر آقا هستم                                               خوشا دردی که درمانش تو باشی...                    
تاپیکا که واقعا اعصاب خوردی بود .ولی وقتی یه خانمی این مناسبتا واسش مهمه خب چی میشه همسرش یادش باشه ...

اره عزیزم ولی اینکه دیدیم تلفات دادن دیگه خیلیه😕 میتونست یه تبریک ساده باشه ولی بعضیا توقعشون بالاست😕

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش
خداییش شرایط زندگی اون موقع باالان    اون موقع باید از چاه یاچشمه آب میاوردن حتی آرد هم ت ...

بله درسته توکتاب خوندیم حضرت فاطمه خسته شده

طلب خدمتکار کرده

دیگه خانم های الان که قدیس نیستن هم تراز بانوی دوعالم نیستن

اما زحمت که میکشن مقام مادری وهمسری دارن

ای کاش روز مادر فقط مخصوص مادرا بود و روز پدر و مخصوص پدرا بهتره

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
بله درسته توکتاب خوندیم حضرت فاطمه خسته شده طلب خدمتکار کرده دیگه خانم های الان که قدیس نیستن هم ت ...

عزیزم الان داری حضرت فاطمه رو و زمان اونموقع رو با ما و الان مقایسه میکنی؟😔

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش
ای کاش روز مادر فقط مخصوص مادرا بود و روز پدر و مخصوص پدرا بهتره

بازم مبومدیم میدیدیم تلفات داشتیم مطمئن باش😂

بله درسته توکتاب خوندیم حضرت فاطمه خسته شده طلب خدمتکار کرده دیگه خانم های الان که قدیس نیستن هم ت ...

آره ولی درمورد شرایط زندگی قدیم والانو‌گفتم ...اصلا الان آدم اعتمادمیکنه زن غریبه بیاره تو‌خونه 

مگه پربازدید شدن چه امتیازی داره؟!

نمیدونم والا ، باید ازشون بپرسیم🥴😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
رفت به پیغمبر گفت

زمان فرق داره عزیزم😕

ماتوکتاب فکرکنم عروس نور خوندیم به شوهرش گفت دیگه همسرداشته چرا ازپدرش بخواد

اجازه بدین بررسی میکنم ولی تا اونجایی که خاطر هست به پیغمبر گفتن که کارهای خونه و بچه داری برلشون سخته و جریان تسبیحات اربعه بعد پیامبر مخالفت کردن که جبرئیل نازل شدن که برای زهرا خدمتکار بگیرن تا کمک کنند تو امور خانه و بچه ها ولی بازم نگاه میکنم

کاربر آقا هستم                                               خوشا دردی که درمانش تو باشی...                    
آره ولی درمورد شرایط زندگی قدیم والانو‌گفتم ...اصلا الان آدم اعتمادمیکنه زن غریبه بیاره تو‌خونه  ...

چرا که نه

مامیاریم سالهاس اززمان مادربزرگام دایه داشتن 

تا خودم الان کارگر میگیرم تازه تنها میمونه خونه خودم گاهی میرم بیرون