2777
2789
عنوان

اینا علائم چیه

104 بازدید | 9 پست

سلام دوستان چند شب پیش من با شوهرم جر و بحث کردیم و شوهرم یه حرف چرت زد و به من خیلی فشار اومد یهو همه بدنم مور مور میشد داشتم فلج میشدم نفسم بالا نمیومد و کل صورتم قرمز شده بود چند دقیقه تو این حالت بودم بعدش جیغ کشیدم و نفسم بالا اومد و بهتر شدم میدونید چی بوده؟اینم بگم بعد این اتفاق خیلیییی کم پلک چشم سمت چپم افتاده شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پری انفارکتوس  یا پیش سکته  اگه جیغ نمیزدی سکته رو زده بودی

یه سوال اگه میدونین راهنماییم کنین 

من چند وقت پیش تو دعوا، دست راستم کاملا بی حس شد و نمیتونستم تکونش بدم زبونمم چند دقیقه ای کاملا گرفت یعنی چی؟

زیاد سر ب سر شوهرت تزار ولش کن خدای نکرده سکته کنی بیوقتی ی گوشه ب کونشم نی تهش روت زن میگیره ...

والا اون شروع کرده خودشم ریده بود به خودش نمیدونست چیکار کنه هی ماشین میزد کنار هی میگف بیا بغلم فک میکرد دارم ادا درمیارم منم هولش دادم گفتم برو دارم میمیرم تورو میخوام چیکار 

یه سوال اگه میدونین راهنماییم کنین  من چند وقت پیش تو دعوا، دست راستم کاملا بی حس شد و نمیتونس ...

نمیدونم عزیزم من پرستار ساده ام🙁

ولی اگه خوب شدی چیز خاصی نیست 

En contra Significado com você🍂🍂    meu amigo🕊🕊🕊