2777
2789
عنوان

کسی هست که از ازدواج راضی باشه

184 بازدید | 19 پست

دوستان اینجا کسی هست که با ازدواج شرایطش نسبت به دوران مجردی بهتر شده باشه ؟چرا؟ همسرتون چه ویژگی هایی داشته که فک میکنید اوضاع زندگیتون نسبت به وقتی مجرد بودید بهتر شده؟ 

من فک میکنم کساییم که خوشبختن بازم حسرتهایی دارن.

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

بله 

من❤️

خداروشکر 🙏😍

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلوم دیگه

اگر معیار ها درست باشه

قطعا زندگی باثبات و پایه درستی بنا خواهدشد

و بی شک رو ب جلو و موفق میشه

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
معلوم دیگه اگر معیار ها درست باشه قطعا زندگی باثبات و پایه درستی بنا خواهدشد و بی شک رو ب جلو و م ...

من حس میکنم تو بهترین شرایط ممکن بازهم حسرت هایی رو نسبت به زمانی ک مجرد بودیم به جا میذاره

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

بله من از ازدواجم راضیم

البته من دنبال این نبودم که شرایطم بهتر بشه با ازدواج

دنبال این بودم که یه انسان پیدا کنم برای ادامه زندگیم

که خداروشکر تا اینجای کار خوب بوده

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
آره من مهربونه صبوره هوامو داره  مثه زنگ شوهر نیستیم بیشتر رفیقیم باهم واسه همین خیلی کنارش خو ...

عشقتون پایدار

من حس میکنم تو بهترین شرایط ممکن بازهم حسرت هایی رو نسبت به زمانی ک مجرد بودیم به جا میذاره

اصلا

اگر در هر زمان و هر موقع بتونیم لدت خاص خودشو

ببریم دیگه این طور نیست.چرا حسرت؟

مگه مجردی چی داشته که الان نباشه؟

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
بله من از ازدواجم راضیم البته من دنبال این نبودم که شرایطم بهتر بشه با ازدواج دنبال این بودم که یه ...

چه خوب ولی این دلیل برای من نمیتونه زمینه ساز ازدواج باشه 

اصلا اگر در هر زمان و هر موقع بتونیم لدت خاص خودشو ببریم دیگه این طور نیست.چرا حسرت؟ مگه مجردی چی ...

محدودیتی که تاهل با خودش به همراه میاره اینکه خیلی مواقع مستقل نمیشه تصمیم گرفت

بله  من❤️ خداروشکر 🙏😍

سلام

من به بینای سنجی علاقه دارم از لحاظ درآمد و بازار کارش اطلاعی دارین؟

میدونم رشتتون متفاوته اما خب گفتم تیریه توی تاریکی....

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
چه خوب ولی این دلیل برای من نمیتونه زمینه ساز ازدواج باشه 

عزیزم هر کس معیارهای خودش داره

اما در کل این که دنبال بهبود شرایط باشی با ازدواج اشتباهه، با این طرز فکر احتمال اون حسرتی که گفتی خیلی زیاده

برای بهبود شرایط، خودت تلاش کن

بدون نیاز به کسی خودت سعی کن شرایط رو بهبود بدی، اون وقت مطمئنا فرد بهتری هم سر راهت قرار میگیره

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
سلام من به بینای سنجی علاقه دارم از لحاظ درآمد و بازار کارش اطلاعی دارین؟ میدونم رشتتون متفاوته ام ...

نمیدونم عزیزدلم

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
محدودیتی که تاهل با خودش به همراه میاره اینکه خیلی مواقع مستقل نمیشه تصمیم گرفت

خوب ما باید یاد بگیریم در زمان تاهل بهترین تصمیم رو بگیریم ک دونفر راضی باشن خیلی سخت نگیر انقدر سخت نیست تفاهم باشه خیلی خوبه