2777
2789

یه پسرو ک خواستگارمه دوسش دارم ولی خیلی میترسم خیلی نگرانم حالم خوش نیست...میترسم از ازدواج...اونم ب شدت علاقه منده اما از خرج کردن فراریه

نه طاقت جدایی دارم..نه اطمینان برای ازدواج باهاش

اختیار کار و پولاشو خونوادش دارن 

میگه بعدا درست میشه....

دلم طاقت جدایی نداره اما عقلم میگه بهترین کاره

اما خودش زمینو و زمانو اتیش میزنه بگم تموم کنیم

تنها راهش اینه ک خودش ولم کنه بذاره بره..نمیدونم چه کار بکنم خدایااا دارم افسرده میشم

بسپرم ب خدا خودش درست میکنه ؟

مغزم کشش‌نداره

همش منتظرم زنگ زد تموم کنم اما قربون صدقم میره نمیتونم ...

بعضی کارایی ک گفتمو انجام داد اما سر مسایل مالی خونوادش تو همه چیز دخالت دارن ،همه چیو زدن ب نام خودشون...

باورتون میشه وقتی دستم ب جایی بند نیست فقط ارزوی مرگ میکنم

گرفتار شدم..راه پس و پیش ندارم

تو رو خدا برام دعا کنین یا تموم سه یا همه چی درست بشه ...دارم روانی میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دوست‌پسر رو چرا اینقدر تو زندگیتون جدی میکنین؟ صد تا صد تا از اینا تو خیابون ریخته ولی ایدآلت نیست ببوس بذار کنار نه زمین رو آتیش میزنه نه زمان رو هیچی نمیشه دنبال یه کیسی باشه که از حالا این دغدغه ها رو نداشته باشی

یه دوست‌پسر رو چرا اینقدر تو زندگیتون جدی میکنین؟ صد تا صد تا از اینا تو خیابون ریخته ولی ایدآلت نیس ...

عزیزم از اولم خواستگار بود نه دوست پسر...خیلس وقته میخوان رسمی کنن ،من زمان برای اشنایی خواستم ..اما اون عاشق و عاشق تر شد...حرف تموم شدن میزنم این پسره زندگیش تموم میشه ،یبار اینکارو کردم تو یخ و سرما بیهوش شد.زنگ زدم اورژانس..در این حده

@cici2022  

عزیزم از اولم خواستگار بود نه دوست پسر...خیلس وقته میخوان رسمی کنن ،من زمان برای اشنایی خواستم ..اما ...

خب اگه اینقدر عاشقه باید یه خواسته شما عمل کنه و اونی بشه که میخواین نه اینکه عاشق باشه ولی دستش تو جیبش نره

برای مالش که به نام مادرش ایناس نمیری یا کلا؟ 

((همون ک همه چیو ب اسم این و اون زده))

اینکه خیلی خیلی کم خرج میکنه

اینکه حساباش دست مادرشه....میگه کار مال منه ولی یه تایم مادرشه یه تایم خودشه

همش سر خرج‌کردن و مسائل مالی طفره میره...

سر مسائل مالی دروغ میگه ال میکنم بل میکنم نمیکنه

باهاش مشکل دیگه ای ندارم

ولی همینام خیلی بزرگن