2777
2789
عنوان

مامانا گلم بیاین زووود😅😅

143 بازدید | 8 پست

دخترم هفته آینده میشه شیش ماهش و من از اواخر چهارماهگی بهش فرنی دادن و شروع کردم و الآنم رسیده به حریره بادام البته شیر خودمم میدم فقط اینکه الان چند روزه پی پی نکرده چیکار کنم دخترمم خوبه حالش فقط باد معده داره ولی پی پی نمیکنه خیلی نگرانشم...

معده کمکم دیگه تکامل پیدا میکنن و غذا رو بهتر هضم میکنه به خاطر همین روند طبیعی دویا سه روز طول میکشه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر دکتر ولی بچه خاله منم ۲ روز نکرده بود دکترش گفته بود تا ۱۰ روز مشکلی نیس 

بالاخره با تمام سختی ها به هدف قشنگم رسیدم:)) دانشجو پزشکی🧡موفقیت شانسی نیس باید به دستش بیاری✋🏻♥️                اردیبهشت ماه بود که منو تنها گذاشتی🥺🖤 میشه برای شادی روح مامان قشنگم صلوات بفرستید                                             

عزیزم تا چن روز طبیعیه البته اگه نگرانی میتونی ببریش پیش دکترش. اگه حساس نیستی یکم خاکشیر بهش بده با اب جوشیده ولرم شده ب اندازه یکی دوتا قاشق چای خوری

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱