2777
2789
عنوان

‌با چنین آدمی چگونه رفتار کنم

73 بازدید | 8 پست

خوب منو دوستم چند وقته می‌خوایم به گروه بزنیم دیشب حرکت اخرو زدیم تعداد عضوا ۱۵ نفره بعد من از وقتی که یه دوستم دیگم چنلشو زده بود ازش حمایت کردم الان ۴ تا شعبه داره فقط ۴رومیش نصفست دیشب ازش خواستم لینکگروهمو بزاره گروهش اونم فقط تو یه شعبه گفت که باشه و اینا بعد نزاشت همرو چک کردم نبود خیلی دلخور شدم بروم نیاوردم چیکار کنم که تابلو نباشه؟ 

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی اینا همشون تجربست منه خر رفتم خونه دوستمو که داشت اساس کشی میکردو جم کردم قشنگ تحویلش دادم ...

خیلی از چنین آدمایی متنفرم من نمیدونم چرا هرویکو حمایت میکنم سرش گیج می‌ره 

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 
نمیدونم😑

ممنو که نظر دادی❤️

قربونت زیاد ریز نشو تو حرکت دوستات خودت اذیت میشی مث خودم 🥰🥰🥰

فدات گلم مرسی

قربونت زیاد ریز نشو تو حرکت دوستات خودت اذیت میشی مث خودم 🥰🥰🥰

چرا من یه دوستی که ادم باشه ندارم؟

که به رفتارش توجه کنم😂🥴😐😐😐

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....