2777
2789
عنوان

کادو روز زن، لطفا اینو بخونید.

322 بازدید | 42 پست

سلام، من به عنوان خواهر کوچکتر خواستم یه چیزی رو عرض کنم، 

داشتم سایت تبادل ها رو نگاه می کردم،. این موضوع رو خیلی پررنگ دیدم، خواستم یه مطلب بنویسم،. دیروز خونه بابام اینا بودیم،.بخاطر روز مادر،  خود بابام گل داد 😁آخر شب بود، 

بابا گفت روز زن مناسبت خوبی نیست؟! من شکل علامت سوال نگاش کردم، که چرا؟! 

گفت :چقدر به جوون ها بخاطر این مناسبت ها داره فشار میاد،. استرس وام و هزار هزینه زندگی کم هست،. حالا حتما باید در یک تاریخ که شاید جیبش خالی باشه،. و با این حال باید  به فکر ی کادو باشه. 

در این شکی نیست که باید به فکر خانمش باشه،. اما میشه اینو شکل وظیفه ندید،که در ی روز مشخص انتظار باشه که اگر نشد طرف مقابل ناراحت بشه، اگر داشته باشن حتما می‌خرن. 

امروز شرایط سایت رو دیدم دقیقا دیدم واقعا حرفش درسته. 

من به شخصه روز زن,  ولنتاین، سالگرد، عقد، ازدواج و تولدم همه اش فاصلش، جدیدا یک ماهه،. همه رو یکی میکنه، بقیه تبریک با پیام یا گل هست،. خدایی هم غرورم اجازه نمیده اگر نخره چیزی بگم. حتی اگر ناراحت باشم،. که این اتفاق قبلا در این سال‌ها افتاده دستش خالی بود نخرید،.زندگیه. 

مگه کل این ماجرا برای دیدن عشق❤️ طرف نیست پس،. چرا الان که شرایط اقتصادی جوری شده،. که اگر بچه داریم فقط میشه برای اون خرید لباس انجام داد،. باز توقعمون مثل ده سال قبل هست،؟! که زندگی از الان راحت‌تر بود. چرا با هر مناسبتی باید خودمون رو اذیت کنین بخاطر کادو  کردو  حال دلمون رو خراب کرد؟!  

. لطفا بیایم حتی اگر نخریدن یا اونجور که توقع داشتیم نبوده، با لبخند و بزرگواری رفتار کنیم، ما با عشق زندگی می‌کنیم.فدای سرش😉 خودتو عشقه. 

ببخشید اگه طولانی شد. 

خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!

بیشترین تاپیکی که دیروز بود این بود کادو چی گرفتید 

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که کسی رو نداریم برامون بخره 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

عالی بود تاپیکتون

واقعا همینطوره. راستش حتی دیدم تاپیک زدن که سر این موضوع دعوا شده.من نمیفهمم چرا باید دعوا بشه؟ کادو گرفتن همیشه لذتبخشه، ولی نگرفتنش ارزش ناراحتی نداره

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
چقدر پدرتون درست و منطقی صحبت کرد

امروز تایید حرفش رو بیشتر حس کردم،. دخترای ما یکم باید  راحت‌تر با این مسئله برخورد کنند،. اینستا هم این موضوع رو بدتر کرده

عالی بود تاپیکتون واقعا همینطوره. راستش حتی دیدم تاپیک زدن که سر این موضوع دعوا شده.من نمیفهمم چرا ...

من یه گل گرفتم، اما دو تا دخترم برام نقاشی کشیدن اینقدر اونها برام جذاب بود، که حد نداشت، 😂😂  به همه هم نشونش داد،. منو بد کشیده بود 🤣🤣

امروز تایید حرفش رو بیشتر حس کردم،. دخترای ما یکم باید  راحت‌تر با این مسئله برخورد کنند، ...

من نمیدونم دلیلش چیه ولی دراین اوضاع اقتصادی خیلی ها مشکل دارند و به قول پدرتون ممکنه در اون روز خاص جیبشون خالی باشه و باعث دلخوری بشه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
من نمیدونم دلیلش چیه ولی دراین اوضاع اقتصادی خیلی ها مشکل دارند و به قول پدرتون ممکنه در اون روز خاص ...

امان از اوضاع اقتصادی 🙁