2777
2789
عنوان

کادو روز زن، لطفا اینو بخونید.

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 42 پست
من فقط گل کادو گرفتم . دخترم هم برام کاردستی درست کرد. کلی ذوق کردم و قربون صدقشون رفتم. شوهرم هم د ...

آره والا، برای مادرها هم وقت نبود  بریم خرید، من پول دادم چیزی احتیاج دارن برن خودشون مطابق سلیقه بخرند.😉 

خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من که انتظاری ندارم اینقدر خرج دکترو دارو تو بارداری زیاده و قسط ها زیاد آدم دیگه روش نمیشه توق ...

عزیزم ، و مهمترین چیز هم نداشتن استرس هست،. که آدم نخواد برای مسائل مثل این خودشو و نینی رو اذیت کنه همین درسته 😘😘

این تاریخ ها به کنار، تولد بچه ها که برای خودشون خیلی مهمتر هست من بهشون یاد دادم گاهی میشه با یه کی ...

نه خداییش ما تولدهامون همش تو خونه خودمون چهارتایی هستیم،برا خودم همیشه به شوهذم میگم مگه بچه‌ام که کادو و کیک میخری،میگه کیک برا بچهاست،کادو هم اکثرا یه شاخه گله خخخخخخخ

برا بچهامم جوری رفتار نکردم که اگه روز تولد جشن نگیریم بشینن غصه بخورن،یا هدیهای گنده و گرون،یعنی اونقدری نداریم که بخایبم اینکارارو بکنیم.

در حد کیک و یه هدیه که اکثرا گرون قیمتم نیستن.

خداروشکر بچهام پرتوقع نیستن.

دوستای گلم میشه برای سلامتی پسرام و مامانم با دلای پاک و مهربونتون دعا کنید.منم برای تک‌تکتون دعا میکنم  
ممنونم، اره همینطوره😂 ما کلا برعکس بقیه زن و شوهرا هستیم. من ماشین رو نمیخواستم، ایشون اصرار داشت ...

دستشون درد نکنه، 👌😂😂😘 انشالا به سلامتی استفاده کنید و جاهای خوب برید،. 

اگه روز ولادت حضرت زهرا روز زن شده یعنی در این روز سعی کنیم رنگ و بوی بانو رو بگیریم، اخلاق و رفتارم ...

دقیقا👌👌 

نه خداییش ما تولدهامون همش تو خونه خودمون چهارتایی هستیم،برا خودم همیشه به شوهذم میگم مگه بچه‌ام که ...

بخدا خواهر شرایط اقتصادی جوری اذیت کننده است،. 

که من جدیدا میل به جشن و هزینه اضافی ندارم، همسرم خودش برنامه ریزی میکنه،.

حال دلمون خوب باشه سلامت باشه بقیه اش مهم نیست. 

من که عروسی نداشتم. سالگرد ازدواج ندارم.  تولد هم کلا خانواده شوهرم بد میدونن. حتی واسه بچه ها ...

عزیزم من خرج زندکی رو کامل خودم میدم.خدا بهمون برکت بده   

دوستای گلم میشه برای سلامتی پسرام و مامانم با دلای پاک و مهربونتون دعا کنید.منم برای تک‌تکتون دعا میکنم  
بخدا خواهر شرایط اقتصادی جوری اذیت کننده است،.  که من جدیدا میل به جشن و هزینه اضافی ندارم، هم ...

آره بخدا ما تو خونه جشن بگیریم بعد که میریم بیرون یه دوری بزنیم،میبینم یه بچه یا جوون یا پیرمرد یا زن دارن بازیافت جمع میکنن،انگار دنیا روی سذم خراب میشه.از خودم بدم میاد.اما واقعا کاری نمیشه کرد.خداییش با این وضع اقتصادیه خراب مملکت داغون،واقعا دل هیچ گونه جشن و شادی ندارم بخدا.

بخدا خواهر شرایط اقتصادی جوری اذیت کننده است،.  که من جدیدا میل به جشن و هزینه اضافی ندارم، هم ...

انشالله تنتون سالم و سایتون بالای سر بچهاتون باشه.

کاش همه‌ی هموطنانمون اونقدر شاد باشن و پولدار که مدام توی جشن و شادی باشن.

کاش روزی برسه که هیچ محتاجی هیچ جایه دنیا نباشه

انشالله تنتون سالم و سایتون بالای سر بچهاتون باشه. کاش همه‌ی هموطنانمون اونقدر شاد باشن و پولدار که ...

انشالا 😘😘