2777
2789
عنوان

سوال دندونپزشکی

181 بازدید | 20 پست

دوستان دیروز واسه پرکردن دندون رفته بودم دکتره برگشت به دستیارش گفت متوسط رو به پایین بده مصلن رمزی میحرفیدن... منظورش مواد پرکردنی دندون بوده؟! یعنی یه چیز اشغال گذاشتن😏

نمیدونم ولی منم که میرم برای ارتودنسی دکترم میگه مواد و اینا گرون شده 

برات ضعیف ترش رو دارم استفاده میکنم 💔 ولی حساس نشو شاید منظورشون چیز دیگه ای بوده ....

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی منم که میرم برای ارتودنسی دکترم میگه مواد و اینا گرون شده  برات ضعیف ترش رو دارم ا ...

من دندونام خ زود زود خراب میشن.... دوست ندارم چیز صعیفتر بزارن. امان از وضع اقتصادی

من دندونام خ زود زود خراب میشن.... دوست ندارم چیز صعیفتر بزارن. امان از وضع اقتصادی

نه مجبور از مواد خوب استفاده کنه چون اعتبار کارشه 

حس کردی به مواد سرد و گرم واکنش داره دندونت برو بهش بگو 

مشکلی بود دوباره برو پیش خودش .... همینطور بدون ضمانت نمیشع که 😂⁦♥️⁩

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
نه مجبور از مواد خوب استفاده کنه چون اعتبار کارشه  حس کردی به مواد سرد و گرم واکنش داره دندونت ...

به اعتبار زیاد اهمیت نمیدن فقط زود زود کار کنن مریضای بیشتری ویزیت کنن

به اعتبار زیاد اهمیت نمیدن فقط زود زود کار کنن مریضای بیشتری ویزیت کنن

نه به هر حاا همینطوری هم نیست .... پروندت اونجا هست خب