2777
2789
عنوان

حجاب در مهمانی

1262 بازدید | 35 پست

سلام به همه دوستان.

دخترها و خانمهای محجبه سوالم از شماست .

من یه دختر چادری ام که بیرون‌ چادر میپوشم اما توی مهمونیا چادرسرم نمیکنم بلکه با مانتوی بلند و باحجابم. به نظر شما توی مهمونیا هم چادر رنگی سرم کنم قشنگتره یا همون مانتوی بلند خوبه؟

ممنون میشم بگید کدومش چهره قشنگتر و سر و سنگین تری داره .

به نظرتون اینکه تو مهمونیا چادر سرم نمیکنم تضاد نداره؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
.
3
100%
.
0
0%
.
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانتوی بلند بهتره چون راحت تر میتونی پذیرایی کنی 

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

مانتو بلد که خب راحت تری

ولی چادر رنگی خیلی ناناز تره 🥺 آدم گوگولی میشه باهاش

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 

بنظرم مانتو نه 

چادر هم نه 

سارافن های بلند و با حجاب ست کن با رنگ شال یا روسریت یه خانم محجبه ی شیک میشی من عاشق خانمای باحجابی هستم که شیک و خوشتیپن 😍 یکی از فامیل های ما اینطوره انقدر ازش خوشم میاد

برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کن😍

اگر حجابت کامله مشکلی نیست ولی خب قامت فاطمی همه جا چادر سرشه😁 من تو مهمونیام چادر سر میکنم هرچقدرم سختم باشه یا هرچقدم حجابم کامل باشه

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بنظرم مانتو نه  چادر هم نه  سارافن های بلند و با حجاب ست کن با رنگ شال یا روسریت یه خانم ...

اره خودمم همیشه دوست دارم با وجود حجاب کامل شیک باشم و همیشه هم ست کنم ... دوست عزیز فامیلتون که میگی بیرون چادریه؟ یا بیرون هم با همون لباسای باحجابه؟

اگر حجابت کامله مشکلی نیست ولی خب قامت فاطمی همه جا چادر سرشه😁 من تو مهمونیام چادر سر میکنم هرچقدرم ...

چی بگم والا خودمم توش موندم، من فقط مواقعی که مانتوهام کوتاه بوده چادر رنگی پوشیدم تو مهمونیا ... ولی حالا یه سوال مگه میشه همه جاااآاا چادر سر آدم باشه؟!!!!

چی بگم والا خودمم توش موندم، من فقط مواقعی که مانتوهام کوتاه بوده چادر رنگی پوشیدم تو مهمونیا ... ول ...

مگه حضرت زهرا پشت در چادر از سرش افتاد؟ این چ سوالی بود گلم معلومه ک میشه..

خب ببین عزیزم اگر احساس میکنی راحت نیستی همون عبا یا مانتوی بلند و ایناهم حجاب کامل داره توی خونه  ولی خب نامحرم همه جا نامحرمه. از اونطرفم چه مسرخاله باشه چ غریبه باشه بازم نامحرمه

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چرا باید مادرت برا پوششت تصمیم‌بگیره

تصمیم نگرفت نظرشو داد فقط حتی اجبارمم نکرد !راستم میگه آدمی که باید محجبه باشه باید همه جا محجبه باشه من اینجوری نمیخواستم باشم و اینکه میدونست اون موقع جو گیر شده بودم😂😂😂😂الان که خدا رو شکر میکنم چادری نشده بودم کلیم مدیونشم!چون همونا یی که یه روز چادری بودن الان از همه بدترن😂😂😂😂😂من کلا تو خونه هیچوقت اجباری نداشتم !

یه کم بد نوشتم  لی خوب منظورش این بود اگه حجاب میخوای همه جا باید حجاب داشته باشی!

تصمیم نگرفت نظرشو داد فقط حتی اجبارمم نکرد !راستم میگه آدمی که باید محجبه باشه باید همه جا محجبه باش ...

جریان همون یا رومی ردم یا زنگی زنگ!؟

خب ببین مشکل منم دقیقا همینه من نه میتونم کلا مانتویی باشم نه میتونم کلا چادری باشم ... یعنی حد وسطی بین این دوتا وجود نداره؟🥺🤦‍♀️

جریان همون یا رومی ردم یا زنگی زنگ!؟ خب ببین مشکل منم دقیقا همینه من نه میتونم کلا مانتویی باشم نه ...

نمیدونم!هر جور خودت میدونی !من الان بیرونم مانتوییم خونه با شومیز اگه مهمونی باشه یعنی الانم اونقدر بیحجاب نیستم که فقط حجاب سرم کامل نیست!

این تو خانواده ما بود کلا قبلا خانواده هامون حجاب داشتن منو به خاطر همون نیمچه بی حجاب بودنم اذیت میکردن الان از خودشون بازتر نیست!ولی من هنوز همونم!من شرایطم این بوده شما رو نمیدونم!اگه کلا مشکلی باهاش نداری عیب نداره بیرون چادری باش مهمونیا نباش باز بستگی به خودت و جو خانواده هم داره!