2777
2789
عنوان

خانما کمک😭😢

348 بازدید | 33 پست

سلام من یه قضیه ای پیش اومد با دوستام قرار بود یک اقایی و امتحان کنیم ایشون خارج از کشوره ... این قضیه ختم شد به اینکه این اقا ب کارت من پول زد یکی ۶ صبح ۵۰۰ تومن یکی ۱ ظهر ۱۰۰تومن(مفصله داستانش)بعد من اصلا نمیدونستم اون زده جلو شوهرم هول شدم گفتم ۵۰۰ نیست مامانم ۵۰ زده ... شب ک رفته بودیم بیرون میخاست با کارتم پول جا ب جا کنی گردش حسابم و دید از رو کنجکاوی و مبلغ تو حسابم ...تو بانکم اشنا داره...من چجور بپیچونم اینوووو...بگم کی بوده یا چرا زده...یا اصن من چرا هول شدم دروغ گفتم... اصلا انقد ذهنم قاطیه و شلوغ پلوغ نوشتم نمیدونم متوجه شدید یا نه😑

😶

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بگو ۵۰۰ بوده حواسم نبوده فکر کردم ۵۰ تومنه چلی بعدا فهمیدم ۵۰۰ تومنه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ۵۰۰ بوده حواسم نبوده فکر کردم ۵۰ تومنه چلی بعدا فهمیدم ۵۰۰ تومنه

خب اصن اونش مهم نیس ۵۰۰ یا ۵۰ کی زده ب حسابم؟ چرا زده؟ یا اگه اسم طرف و در اورد من بگم کیه اخه این مرتیکه

بگو یکی از دوستام میخواست ناشناس برا کسی بفرسته ک ندونه اون براش فرستاده با کارت من زده. دفعه دیگه ه ...

اخه اسم حساب و اگه با پارتی بازی در بیاره اسم یه اقاس... بعد پول ب حساب من اومده من نزدم ک واسه کسی.. خریت کردمممم واقعا

خودتو بزن به گیج بازی بگو من نمیدونم شاید اشتباه از بانکه 

😶 اینم میشه اگه باور کنه 🤦🏻‍♀️ اگه شوهر منه میگه بیا بریم بانک ببینم کی زده اشتباهی😢🤣

بگو مثلا دوست پسر دوستم زده 😦 دوستم کارتش مسدود بود شماره کارت منو داد😑 منم هول شدم گفتم مامانم زده😐

البته اگه باور میکنه 😐

دیگم مردای دیگرو امتحان نکن 😑

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤

چه کاری کردیااا دختر

بگو دوستم کارتش سوخته بود به فامیلش گفته بریزه تو کارت من تا من براش بریزم پولو وقتی کارتش درست شد

منم چون قرار بود مادرم ۵۰ بریزه برام درست نگاه نکردم فکر کردم مادرمه که پولو ریخته

چه داستانی ساختمااا

درغگوی خوبیم😅

امتحان از چ نظر؟اگه همسرتون بخاطر دوستاش با يه دختر حرف ميزد كه امتحانش كنه واكنشت چيبود

بابا چکار واکنش من داری الان من میگم غلطی ک کردم و چجور جمع کنم