2777
2789
عنوان

چجوری اصیل باشیم

99 بازدید | 8 پست

بچه ها یه نگاه کلی بع تایپیکای بقیه بندازید 

همش داریم میگیم مادر شوهرم خواهر شوهرم یا دیگران این رفتارو کردن بقیه هم میگن رفتو امد نکن یا نباید میرفتی خونشون یا مدام همدیگرو نصیحت میکنیم ک میری خونه فلانی کار نکن یا بی محل کن.بیاید ب خودمون بیایم 

بیاید اصیل باشیم شخصیت خودمون و رفتارمون رو ب رفتار بقیه گره نزنیم .هرکس،بدرفتار کرد،مثل اون رفتار نکنیم خودمون از چشم شوهرمون نندازیم 

بیاید خوبی کنیم ب طرف فقط بخاطر اون دنیامون و بخاطر ارامش خودمون حتی اگه نتونستیدجواب بدی رو با خوبی بدید معمولی رفتار کنید سریع بدی،نکنیم مطمعنم خدا تو همین دنیا عوضش رو میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی رسیدم ب اخرای تاپیک همش صورت مامانم تو ذهنم بود🥰مامانم اصیل ترینه😍🫀

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
الحمدالله خدا حفظش کنه

ممنون عزیزم انشالله❤

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️