2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

88 بازدید | 14 پست

حال ادمی رو دارم که انگار بچشو گم کرده سرگردونه

حال ادمی رو دارم انگار تمام دنیا ریخته روی سرش ودیگه اسمونی نمیبینه

حال ادمی رو دارم که خوبه اما دقیقه بعد مرده

خیلی حالم بده…

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمونات بهم نریخته؟ Pms اینکارو با آدم میکنه هاروزا بیرون میری آفتاب بخوره بهت؟ پیاده روی کنی یا بر ...

چرا عزیزم مشکل اینه سه دوره هس ک پریودیم بهم ریخته هردفعه دارع کمتر میشه مدت وخونریزیم دو روزهفقط یکم خون قهوه ای دارم نمیدونم چرا اینطور شدم حتی پدم کثیف نمیشه واس هفته جدید نوبت دکتر گیرم اومده میترسم از بیماری میترسم 

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

[QUOTE=399187776]هورمونات بهم نریخته؟  Pms اینکارو با آدم میکنه ها روزا بیرون میری آفتاب بخوره بهت؟ پیاده روی ...[/QUO TE]

ن اصلابیرون نمیرم چون کسیو ندارم غریبم

هورمونات بهم نریخته؟ Pms اینکارو با آدم میکنه هاروزا بیرون میری آفتاب بخوره بهت؟ پیاده روی کنی یا بر ...

میترسم مشکل جدی باشه بچه دارنشم هزاران فکر توی سرم هس ک دلم میخاد از ته دل گریه کنم

چرا عزیزم مشکل اینه سه دوره هس ک پریودیم بهم ریخته هردفعه دارع کمتر میشه مدت وخونریزیم دو روزهفقط یک ...

نترس عزیزم

فقط هورمونات بهم ریخته شده که بیشترش از اضطرابه که بخاطر شرایط اقتصادی و ج ن گ اخری کاملا طبیعیه

بقیشم از تغذیه ایه که داریم و مواد آلوده و سمی میخوریم

بنظرم یه چکاب کامل هورمونی در کنار اصلاح سبک زندگی و ورزش و پیاده میتونه خیلی کمکت کنه و سر زنده کنه تورو

میترسم مشکل جدی باشه بچه دارنشم هزاران فکر توی سرم هس ک دلم میخاد از ته دل گریه کنم

نه گلم مشکلی نیست و میتونی بچه دار هم بشی 

فقط سعی کن سبک زندگیتو عوض کنی و دوست پیدا کن و تنها نمون چون خیلی میبردت تو افسردگی و فکر و خیال 

باشگاه برو جلسات زنونه برو هرجا شده اول براخودت رفیق پیدا کن بعد به خودت و زندگیت و تغذیت برس خوب میشی 

نترس عزیزمفقط هورمونات بهم ریخته شده که بیشترش از اضطرابه که بخاطر شرایط اقتصادی و ج ن گ اخری کاملا ...

ارامشتو پشت گوشی حس میکنم چقدرشماارومی🙂🌹

نه گلم مشکلی نیست و میتونی بچه دار هم بشی فقط سعی کن سبک زندگیتو عوض کنی و دوست پیدا کن و تنها نمون ...

حتما♥️

ارامشتو پشت گوشی حس میکنم چقدرشماارومی🙂🌹

بله منم مشکلات زیادی دارم تو زندگی و غریبی و تنهایی خیلی کشیدم ولی سعی میکنم خودمو نبازم 

بر اساس تجربیات خودم راهنماییت میکنم

بله منم مشکلات زیادی دارم تو زندگی و غریبی و تنهایی خیلی کشیدم ولی سعی میکنم خودمو نبازم بر اساس تجر ...

ممنونم امیدوارم همیشه ورق زندگیت باحال خوب رقم بخوره