2777
2789
عنوان

بخدا اگر میدونستم انقدر گرووووون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قیمت سرویس پذیرایی مو تو بازار دیدم جمع کردم گذاشتم تو کمد تو آبکش میوه میارم ازاین به بعد   ...

آخ گفتی فقط ملامین سرویسش یه تومنه 😁😁😁😄😄

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
بچه من تو این هفته 6 تا تیکه ظرف ازم شکونده عمدی میرنه زمین سرویسمم خیلی عالیه خارجیه غصه میخورم

وای جمع کن یه استیل بذاربرا بچه یا ازین بامبو ها خدای نکرده جاییش زخم نشه و ظرف هم خیلی گرونه خارجی که هنوبدتر

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره واقعا 

تازه واسه بچه ام خطرناکه فامیلمون بچه ش داشت با کاسه چینی خیلی آروم بازی میکرد میذاشتشون تو همدیگه تاندون دستش پاره شد 

بچه من تو این هفته 6 تا تیکه ظرف ازم شکونده عمدی میرنه زمین سرویسمم خیلی عالیه خارجیه غصه میخورم

بچه من هنوز به اون مرحله نرسیده احتمالا یکی دو ماه دیگه درد منم همین میشه😂😂😂

آخ گفتی فقط ملامین سرویسش یه تومنه 😁😁😁😄😄

بازم همون ملامین نگران نیستی مهمون بشکنه  برای مسافرتم خریدم یه چندتایی خیلی خوبه

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
خب زن شُلی نباش درب کابینتو ببند با کشی چیزی ...از دست بچه دور نگه دار ...دم دستیتو یه سری ارزون بخر ...

بعضی کابینت ها نمیشه ،

بهترین را همینه که کلا کابینت های پایین شکستنی نباشه، دم دستی هم ایرانی که دل آدم نسوزه

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
بازم همون ملامین نگران نیستی مهمون بشکنه    برای مسافرتم خریدم یه چندتایی خیلی خوبه

بعضی فامیلامون ۱۲ نفره دارن با هرکی راحت باشن ملامین میزارن انقدررر راحت جمع و جور میشه 

بعضی کابینت ها نمیشه ، بهترین را همینه که کلا کابینت های پایین شکستنی نباشه، دم دستی هم ایرانی که د ...

من تو فکرمه بچه دار شدم درب کوتاه قابل قفل جلو آشپزخونه م کار کنم درب کابویی

بخدا مادرشوهر م وسیله لازم داشت رفتیم بازار دیدم ظروف ایرانی خدا تومنه چه برسه خارجی خداروشکر تو گرو ...

اصلا ما میخوایم به طبیعت احترام بذاریم تو از این به بعد همه چی تو این یه بار مصرف طبیعی ها میارم😂😂😂 تازه اونم دوباره میشورم😂😂

بخدا مادرشوهر م وسیله لازم داشت رفتیم بازار دیدم ظروف ایرانی خدا تومنه چه برسه خارجی خداروشکر تو گرو ...

من دارم جهاز میخرم. فکر نکنم بابام سنگ تموم‌بذاره برام. انقدر گرونیه  میترسم‌مادرم از استرس، چیزیش بشه، میگم بابا نداد  نداد! اتفاقاً کسی ک جهاز نمیبره  ارزشش بیشتره و شانسش خوبه و خوشبخت تر میشه