2777
2789
عنوان

ینی میشه منم روزی باردار بشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 124 پست
بعدشم ای یو ای طبیعی هست مثل ای وی اف نیس اسپرم شوهرتون میزارن تو رحمت همینقدر نزدیک تخمدان می‌بره ک ...

ینی با کار کردن نمیفته؟ 🤣

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
وای منن فک کنم مشکلم همینه تنبلی ک دارم عکس رنگیم رفتم گف لوله هات بازن اما رحمت نمیدونم کجه قوسیه چ ...

پس برو حتما ای یو ای عزیزم چون رحم ما ک کجه اسپرم مستقیم نمیره ای یو ای ک کنی اسپرمو میزاره خودشون نزدیک تخمدان ک لقاح انجام بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خب خدا حفظشون کنه😍😘اره منم بخاطر استرس نمیرم ای یو ای هالا دردم داره؟ هزینش چنده

اصلا درد ندارن بخدا اسپرم شوهرتون میگیره شستشو میده میزارن تو رحمت تو رحمت ک میزارن ی ثانیه کار داره اصلا نمی‌فهمی همش منتظری کی کارشو انجام میده بعد دکتر میگه تموم شد خانومی ی ربع بخواب بعد بلندشو برو خخخ

خیلی ممنونم منم همینطور

فدات عزیز دلم❤️

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
پس برو حتما ای یو ای عزیزم چون رحم ما ک کجه اسپرم مستقیم نمیره ای یو ای ک کنی اسپرمو میزاره خودشون ن ...

انشالله  ک این ماه بشه اگ نشد حتما میرم فقط میشه درخواست دوستی بدم ک اون موقع ازت سوال بپرسم استرسم رفع شه؟ 😂

چ خب خدا حفظشون کنه😍😘اره منم بخاطر استرس نمیرم ای یو ای هالا دردم داره؟ هزینش چنده

هزینه اش با داروهاش سه ماه قبل برای من دوتومن شد چون آزاد بودم بیمه داشتی باشی پونصد کمتر میشه

اصلا درد ندارن بخدا اسپرم شوهرتون میگیره شستشو میده میزارن تو رحمت تو رحمت ک میزارن ی ثانیه کار داره ...

🤣🤣چ خوب هالا رفتی پیش کدوم دکتر؟ 

[QUOTE=223793742]هزینه اش با داروهاش سه ماه قبل برای من دوتومن شد چون آزاد بودم بیمه داشتی باشی پونصد کمتر میشه[/Qمیگم ینی رفتی خونه حتی ی هفتم استراحت نکردی؟ 

قربونت توام برای من دعا کن هم پسرم هم نی نی تو شکمم 

ان شاءالله سالم بغل بگیریو دوتاشونم عاقبت بخبر بشن😍😍