2777
2789
عنوان

ینی میشه منم روزی باردار بشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 124 پست
شمام همیشع زیر شکمتون سرده؟ 

سلام عزیزم ببخشید دیشب نتونستم جوابتو بدم حالم خوب نبود زیر سرم بودم .اره عزیزم من خیلی طبعم سرده من کلی بدنم انگار یخ زدس شمام از الان گرمیجات بخور 

سلام عزیزم ببخشید دیشب نتونستم جوابتو بدم حالم خوب نبود زیر سرم بودم .اره عزیزم من خیلی طبعم سرده من ...

سلام گلم اشکال نداره عزیرم سرما خوردی؟ خوب میشی ان شاءالله 😍ممنونم  اره سعی میکنم چیزای گرم بخورم یکمم پیاد روی کنم اما کلا نمیشه سردیجاتو حذف کرد😣 زیر شکمم همیشه سرده نمیدونم  چیکارش کنم دیگ خستم کرده . بعدشم میگم اینجا خوندم میگن جوش شیرین خوبه بنظرت امتحان کنم؟ ی جا دیگم خوندم گفته بودن بچه رو فلج میکنه😑

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم اشکال نداره عزیرم سرما خوردی؟ خوب میشی ان شاءالله 😍ممنونم  اره سعی میکنم چیزای گرم بخ ...

ن عزیزم فشارم افتاده بود .گرمیجات چایی زنجبیل دارچین اینا بخور من همینارو خوردم

باشه عزیزم ممنون

سلام خوبی عزیزم ببخشید دوباره مزاحم شدم اما خواستم بپرسم ک چند روز قبل ای یو ای امپول ازاد سازی زدی؟