خواهرا این ماه امپول hcgزدم با لتروزول شیش روز مونده ب موعدم دوروزه فقط تخمدانام درد میگرنو. ول میکنن ینی کلا درد پریوده دیگ 😔ینی بازه این مهمونه ناخونده در راهه😭؟
متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
[QUOTE=223792736]راستی اسی من دوتا بچه هامو ای یو ای کردم باردار شدم انشالله اگر طبیعی باردار نشدی حتما برو ای یو ای& ...[/QUOTدکتر بهم گف اگ این ماه نشدی بیا ای یو ای. بار اول نتیجه گرفتی؟ مشکلت چیبود؟ میدونی من خیلی استرسیم اگ ای یو ای کنم اصلااسترسم نمیزاره بگیره
متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
[QUOTE=223792736]راستی اسی من دوتا بچه هامو ای یو ای کردم باردار شدم انشالله اگر طبیعی باردار نشدی ح ...
بله عزیزم من هردوبار ک انجام دادم بار اول نتیجه داد برام .مشکلم تنبلی تخمدان و رحمم کلا کجه سمت راست بدنمه ببین مشکل من چقدر سخت بوده ک همه جا میرفتم دکتر میگفت باید بری اروپا رحمتو عمل کنن منم ناامید شدم ی دکتر دوستم معرفی کرد گفتم بزار اینجام برم رو دلم نمونه اونجا ک رفتم سری ای یو ای انجام دادن و باردار شدم الان پسرم دوساله و سه ماه دیگس ک باردارم
[QUOTE=223792736]راستی اسی من دوتا بچه هامو ای یو ای کردم باردار شدم انشالله اگر طبیعی باردار نشدی ح ...
منم مثل خودت وحشتناک استرسیم ولی نمیدونم موقع ک ای یو ای کردم یکدفعه آرامش گرفتم همون ماه انگار ک میدونستم این ماه باردارم الکی الکی خوشحال بودم منی ک رو کوچکترین کار از استرس میمیرم
بعدشم ای یو ای طبیعی هست مثل ای وی اف نیس اسپرم شوهرتون میزارن تو رحمت همینقدر نزدیک تخمدان میبره ک زودتر بچه بشه اصلا درد ندارن ی ثانیه تموم میشه فقط باید پونزده دقیقه بخابی بعد بلندشو برو خونه مث قبل ب کارات برس