2777
2789
عنوان

ینی میشه منم روزی باردار بشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شاید حرفم تکراری باشه اما بچه همه چیز نیست ...شوهرت تحت فشارت گذاشته؟

نه والا اتفاقا شوهرم خیلیم دلداریم میده اما من نمیشنوم خودم از انتظار بدم میاد

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
نه والا اتفاقا شوهرم خیلیم دلداریم میده اما من نمیشنوم خودم از انتظار بدم میاد

اوهوم میفهمم چی میگی من خودم چیزی رو ک نمیخام نمیشه انگار بیشتر مشتاق میشم‌...انشالله این ماه بارداری فسقلی میاد 

[QUOTE=223792736]راستی اسی من دوتا بچه هامو ای یو ای کردم باردار شدم انشالله اگر طبیعی باردار نشدی حتما برو ای یو ای& ...[/QUOTدکتر بهم گف اگ این ماه نشدی بیا ای یو ای. بار اول نتیجه گرفتی؟  مشکلت  چیبود؟ میدونی من خیلی استرسیم اگ ای یو ای کنم اصلااسترسم نمیزاره بگیره

اوهوم میفهمم چی میگی من خودم چیزی رو ک نمیخام نمیشه انگار بیشتر مشتاق میشم‌...انشالله این ماه باردار ...

اره دیگ وقتی نمیاد بیشتر پیگیر میشم.  ممنونم ان شاءالله 😍

[QUOTE=223792736]راستی اسی من دوتا بچه هامو ای یو ای کردم باردار شدم انشالله اگر طبیعی باردار نشدی ح ...

بله عزیزم من هردوبار ک انجام دادم بار اول نتیجه داد برام .مشکلم تنبلی تخمدان و رحمم کلا کجه سمت راست بدنمه ببین مشکل من چقدر سخت بوده ک همه جا میرفتم دکتر می‌گفت باید بری اروپا رحمتو عمل کنن منم ناامید شدم ی دکتر دوستم معرفی کرد گفتم بزار اینجام برم رو دلم نمونه اونجا ک رفتم سری ای یو ای انجام دادن و باردار شدم الان پسرم دوساله و سه ماه دیگس ک باردارم 

انشالله باردار بشی ب حال روز من بیفتی وحشتناک ویار دارم ی دفعه ای از خواب می پرم انشالله توام باردار ...

ان شاءالله دست راستت رو سرم 🤣

[QUOTE=223792736]راستی اسی من دوتا بچه هامو ای یو ای کردم باردار شدم انشالله اگر طبیعی باردار نشدی ح ...

منم مثل خودت وحشتناک استرسیم ولی نمیدونم موقع ک ای یو ای کردم یکدفعه آرامش گرفتم همون ماه انگار ک میدونستم این ماه باردارم الکی الکی خوشحال بودم منی ک رو کوچکترین کار از استرس میمیرم

بله عزیزم من هردوبار ک انجام دادم بار اول نتیجه داد برام .مشکلم تنبلی تخمدان و رحمم کلا کجه سمت راست ...

وای منن فک کنم مشکلم همینه تنبلی ک دارم عکس رنگیم رفتم گف لوله هات بازن اما رحمت نمیدونم کجه قوسیه چیه

بعدشم ای یو ای طبیعی هست مثل ای وی اف نیس اسپرم شوهرتون میزارن تو رحمت همینقدر نزدیک تخمدان می‌بره ک زودتر بچه بشه اصلا درد ندارن ی ثانیه تموم میشه فقط باید پونزده دقیقه بخابی بعد بلندشو برو خونه مث قبل ب کارات برس

منم مثل خودت وحشتناک استرسیم ولی نمیدونم موقع ک ای یو ای کردم یکدفعه آرامش گرفتم همون ماه انگار ک می ...

چ خب خدا حفظشون کنه😍😘اره منم بخاطر استرس نمیرم ای یو ای هالا دردم داره؟ هزینش چنده