2777
2789
عنوان

جدیدن خیلی زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 71 پست
خیلی داغونم حسرت تفریح میخورم یا یه خواب راحت هیچ ب هیچی کارای شوهرمم ک با خانوادش داغونم کرده ب کنا ...

این حرف رو نزن . ۲ سال دیگه بچت یکم شیرین تر میشه . تفریحاتی که با بچت میکنی خیلی بیشتر حال میده . من دخترم کوچیک بود باهاش میرفتم استخر خیلی خوش میگذشت جوری که با دوستام میرفتم دلم میخاست دخترم باشه

این حرف رو نزن . ۲ سال دیگه بچت یکم شیرین تر میشه . تفریحاتی که با بچت میکنی خیلی بیشتر حال میده . م ...

دخترمو دوس دارم خیلی شاید باورت نشه همین ک الان زندم بخاطر اونه خیلی دوسش دارم چندبار خاستم خودکشی کنم بخاطر دخترم بیخیال میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمو دوس دارم خیلی شاید باورت نشه همین ک الان زندم بخاطر اونه خیلی دوسش دارم چندبار خاستم خودکشی ک ...

نه ...دیوونه نشی . خدا بهت یک تیکه جواهر امانت داده . لذت ببر . تو افسره ایی . فقط همین . به خودت و روحیت برس 

خیلی داغونم حسرت تفریح میخورم یا یه خواب راحت هیچ ب هیچی کارای شوهرمم ک با خانوادش داغونم کرده ب کنا ...

نگاهت به زندگی عوض کن . شاداب و پرانرژی باش بخودتت برش شوهرت تو خواسته ات میذاره اولویت مث کوه پشتت میمونه . ناله نکن غر نزن .. 

نگاهت به زندگی عوض کن . شاداب و پرانرژی باش بخودتت برش شوهرت تو خواسته ات میذاره اولویت مث کوه پشتت ...

نمیتونم ۱۵ سال اختلاف داریم هرچی ک من دوس دارم از نظر اون مسخرس

دخترمو دوس دارم خیلی شاید باورت نشه همین ک الان زندم بخاطر اونه خیلی دوسش دارم چندبار خاستم خودکشی ک ...

منم بعد زایمانم افسرده شده بودم . ولی خوب شدم . میگدره . نگران نباش . خود خوری نکن . اگه اهلش هستی قرآن و نیایش با خدا کمکت میکنه . لازم نیس ذکر عربی بخونی . به زبون و لحن خودت با خدا حرف بزن . خیلی حس خوبی داره . از خدا طلب کار نباش که چرا فلان نشد . فک کن با دوست صمیمی داری صحبت میکنی 

نمیتونم ۱۵ سال اختلاف داریم هرچی ک من دوس دارم از نظر اون مسخرس

۱۵ سال زیاده ولی با توجه به سن کم شما همسرت پیر نیس . با کمی تغییر رفتار میتونی شوهرت رو به وجد بیاری . سخت نیس اول خودت تغییر کن . اونم انسانه عوص میششه

من خیلی تو  سری خورم نمیتونم حرفمو بزنم

وای چقد بخودت انگ بد میزنی

تو سری خورم

پیرم

زشتم

شده اصلا الکی هم بگی من قوی ام

زیبا و سرحالم

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

من از خدا خیلی دورم.

عزیزم . لازم نیس تو بهش نزدیک باشی . اون بهت خیلی نزدیکه . وقتی دنیا روی سرت خرابه . یک نگاه به صورت دخترت بنداز ....چقد خدا دوست داره که بدون لینکه بخای همچین فرشته ای رو بهت داده . خیلیا آرزوی بچه دارن . ....خیلیا غصه بچه مریض داره دق میکنن . اینا همه لطف خداست . اون به تو نزدیکه