2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشم نرفتم، کیش زندگی کردم، از هر نظر عالیه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

ما رفتیم کیش خیلی عالیه حتما یبار برو

(درخت تو گر بار دانش بگیرد ، به زیر آوری چرخ نیلوفری را)     با افتخار بچم از نظر کاربرای نی نی سایت 🤣🤣.....              سیزده سالمه اگه قراره نوشته هامو ریپلای کنی و و منو بچه بدونی:                                                                            ۱_اولا اینکه میدونم بچم و نیاز نیست هی یادآوری کنی!!!!        ۲_دوما اینکه سنم کمه اما میتونی اینم تشخیص بدی عقلم چند سالشه؟!                                                                                                                                                        نتیجه گیری:اگه خواستی در مورد سنم حرف بزنی و منو بچه بدونی و هی بگی از نی نی سایت برو بهتره بگم نمیرم و تو هم بهتره ریپلای نکنی ممنون✨❤️😐
ما رفتیم کیش خیلی عالیه حتما یبار برو

میشه یکم اطلاعات بدین بهم؟ما با تور میخایم بریم خوبه بنظرتون؟بعدش اینکه شاید یه بیست روز دیگه بریم لباس تابسونه باید ببرم؟

خانومی هتل داریوش چطوره مامیخایم بریم اونجا؟؟

نرفتم اونجا 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
میشه یکم اطلاعات بدین بهم؟ما با تور میخایم بریم خوبه بنظرتون؟بعدش اینکه شاید یه بیست روز دیگه بریم ل ...

اونحا اونقدر طوطی آزاد پرواز میکنن بهتره زمستون برین چون تابستون هواش به طور افتضاحححححححح گرمه کشتی سوار میشی داخل کشتی شام میخوری میری غواصی انواع وسایل های بازی هم داره میری سوار کشتی طبقه پایینش میشی بعد کف کشتی شیشه هست که از اون میتونی ماهی های داخل دریا رو ببینی هتل هاشونم که بگم عالییییییییییییییییییییییی هم از لحاظ بهداشتی هم لوکس وسایل هم اونجا ارزونه 😍

(درخت تو گر بار دانش بگیرد ، به زیر آوری چرخ نیلوفری را)     با افتخار بچم از نظر کاربرای نی نی سایت 🤣🤣.....              سیزده سالمه اگه قراره نوشته هامو ریپلای کنی و و منو بچه بدونی:                                                                            ۱_اولا اینکه میدونم بچم و نیاز نیست هی یادآوری کنی!!!!        ۲_دوما اینکه سنم کمه اما میتونی اینم تشخیص بدی عقلم چند سالشه؟!                                                                                                                                                        نتیجه گیری:اگه خواستی در مورد سنم حرف بزنی و منو بچه بدونی و هی بگی از نی نی سایت برو بهتره بگم نمیرم و تو هم بهتره ریپلای نکنی ممنون✨❤️😐
نگو دختر😂😂 استرس گرفتم اونجا چی بپوشم  باید خ شیک باشم ها؟

نه بابا دیگه اونجوریام نیس.لباس هر چی راحتی بپوش. از نظر نوع ماشینا و طراحی ساختمونا گفتم.خیلی قشنگه. حالا البته من چون ندید بدید و دوبی ندیده ام میگم باکلاسه برم خارج حتما نظرم عوض میشه. فقط رفتین اونجا برا راحتی خودتون اگه ماشین اجاره کنین خیلی بیشتر بهتون خوش میگذره

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40