2777
2789

ریزش مو دارم چندساله هر کاری کردم درمان نمیشه وموهام کم پشت شده 

تیرویید ندارم 

ازمایش خون هم دادم مشکلی نیس 

سونو هم دادم 

شاید مشکل هورمونی باشه 

و باید متخصص غددبرم 

واینکه از هزینه های مطب وداروها وازمایش ها خبر دارید 

بیمه تکمیلی هستم 

خب ارثی هم هست عزیزم

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

ببین با چی بیشتر می ریزه

روعن حیوانی

کره

گردو

بادوم

ادوبه داغ

اثر داره روی ریزش زیاد؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزمایشای تنبلی تخمدان رو هم دادی؟

تخمدان منم تو سونو کاملا سالمه ولی بیچارم کرده

بیمه تکمیلی تقریبا کل هزینش رو میده

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
خیلی ناراحتم اخه خانوادم اصلا کچل نیستن و مشکل مو ندارن من با این سن موهام نسبت به چندسال گذشته ...

عزیزمممم

ناراحت نباش

زینک مصرف کن هر روز 

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
ببین با چی بیشتر می ریزه روعن حیوانی کره گردو بادوم ادوبه داغ اثر داره روی ریزش زیاد؟

نمیدونم عزیزم توجه نکردم بهش زیاد 

موهای ضعیفی دارم رویش مجدد زیاد دارم کف سرم اما خیلیم میریزه

نمیدونم عزیزم توجه نکردم بهش زیاد  موهای ضعیفی دارم رویش مجدد زیاد دارم کف سرم اما خیلیم میریز ...

خب یکم توجه کن

هورمونی بررسی کن

ولی خوراکت رو دقت کن

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش