2777
2789
عنوان

❌چیزایی که باید بدونی( مخصوص 16 تا 19 ساله ها)❌

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 52 پست
چیزی ک من فهمیدم اینه ک تعریف عقل و عشق رو ما بد متوجه شدیم! عقل یعنی اون عقله ی مصلحت اندیشی که وق ...

میدونی چیه اولش ممکنه حس خوب به یه نفر داشته باشی 

اما بعدش عقلانی فکر کن 

مثلا من دیدم پسره به دختره مستقیم و غیر مستقیم میگه من اصن قصدم ازدواج نیس میخوام کات کنم 

ولی دختره چسبیده بعدم شکست خورد گریه و اینا

.

عقل و احساس تو با هم به کار بنداز 

اگر دیدی رابطه واقعا نتیجه خوبی نداره ادامه نده 

اما اگه دیدی هم دوسش داری هم موقعیت و شرایطش از همه لحاظ خوبه بچسب به عشقت😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شدت موافقم☺❤

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
خداروشکر خیلی براتون خوشحال شدم😍 ان شا الله عشقتون تا ابد پایدار باشه و اون یه نفر که آدم درست زندگ ...

برام دعا کن مسیر مون هموار بشه و بهم برسیم 

واقعا خیلی از همه لحاظ شبیه هم هستیم ولی خیلی دارین اذیت میشیم 

دیگه توانایی ازدواج اجباری و بودن کنار یه نفر دیگه رو ندارم

بسیار افراد هستن که در مورد شماره ۴ تجربه خیلی متفاوتی دارن،اینا فقط تجربه تو بوده

بله عزیزم 

اول تاپیک نوشتم تجربه های خودمه

که البته حس میکنم اگه تجربه نمیکردم بسیاااار خوشحال تر بودم

وقتی میدونیم یه چاقو میتونه ببره تو دستمون محکم نگهش نمیداریم

حتی اگه احتمال ضرر دیدن ۵۰ ۵۰ باشه بازم نبودنش بهتر از بودنشه

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم
میدونی من ی زمانی همچین شرایطی برام پیش اومد البت ن مثل این اومدم و ی صفحه سفید گذاشتم جلو خودم هرر ...

اخع می‌دونی چیع من دوسش دارم براش ارزش زیادی قائلم برام خیلی مهمه ب راحتی نمیتونم فراموشش کنم . 

بخدا خیلی خسته شدم هی بهش فک میکنم حس ششم ها میگن برمیگرده ولی نگا میکنم میبینم ی ماه شدااا هنو بلاکم 

بعدش ب خودم میگم اون خیلی مغروره .برا چی پیشقدم شع  

دلم خوشه ب جواب حس ششم ها البته با خدام حرف میزنم 

فقط با خودم کنار نمیام . هی فکرای منفی 

نمی‌دونم من نمی‌دونم چی بشع ولی فقط دارم زندگیم رو زهر میکنم از فکرش در نمیام 

هی خدا چی میشه ی بار دیگه چت کنیم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
اخع می‌دونی چیع من دوسش دارم براش ارزش زیادی قائلم برام خیلی مهمه ب راحتی نمیتونم فراموشش کنم .  ...

چرا خودتو اینقدر عذاب میدی عشقم

حیف نیست آخه؟

بعضی وقتا باید رها کنی

میدونی چیه اولش ممکنه حس خوب به یه نفر داشته باشی  اما بعدش عقلانی فکر کن  مثلا من دیدم ...

چ قشنگ

واقعا همینه!

شماهم از این تاپیکا بزنین  

کلی کلی تجربه ی خوب داریدااا

البت بگم

این وضعیت برا من دو نوبت پیش اومد

و دیدم انگار دارم وابسته میشم

و یهو غرورم زد بالا

و اصلا تلگرامم زدم حذف کردم  

البت سخت بود....

ولی خوب

اینک با خودمون روراست باشیم و عزت نفسمونو برا ادم اشتباهی که میدونیم هدفمون یکی نیست خرج نکنیم خیلی مهمه واقعا....

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚

مرسی اسی به حرفات نیاز داشتم تواین زمان واقعا! نامزد دارم واخلاقشوفقط دارم تحمل میکنم واحساس میکنم باهاش خوشبخت نمیشم اما زمان وزمین دست به دست هم دادن که نزنم نامزدیو بهم. واقعا خستم ازیه طرف شرط گذاشتن که نمیزارن دانشگاه برم ومن تازه متوجه شدم. لطفا کمک کن بگو چیکار کنم. شغل یا همسروخانه داری؟ 

خب عزیزم ازدواج هم همینه شما هرچقدر هم که با منطق پیش بری ممکنه طرف مقابلت بد در بیاد دیگه ما عاقل ت ...

بله حرف شما درسته

ولی داریم راجب ۱۶ تا ۱۹ ساله ها حرف میزنیم

اصلا موقعیت خوبی واسه عشق و رابطه نیست

سال هایی که باید وقف پیشرفت و خودسازی بشه واقعا حروم میشه

چرا خودتو اینقدر عذاب میدی عشقم حیف نیست آخه؟ بعضی وقتا باید رها کنی

اذیت میکنم چون باورش برام سخته . کسی ک صب تا شب باهاش حرف میزدم منتظرش بودم تا از خاب بلند شه جوابم بدع نیسش و حتا شمارش رو پاک کردم اما گاهی میرم لیست سیاه از بلاکی درش میارم میبینم بلاکم هنوز روانی میشم 

دیگه ن صفه چتش هس ن حرفاش سخته برام . الان اشکام دارع میریزع دیونه شدم دیگه از نبودنش

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
بله حرف شما درسته ولی داریم راجب ۱۶ تا ۱۹ ساله ها حرف میزنیم اصلا موقعیت خوبی واسه عشق و رابطه نیس ...

اها اره قبول دارم،ب سن توجه نکردم،تو این سن کلا روابط عشقی ممنوع چ ازدواج چه بقیه روابط👍

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
واقعاااا همه واسه سود و منفعت خودشون میخوان ادمو

خب ایرادی هم نداره

ما خودمون هم جزو آدماییم و بر هیمن اساس کنار هم میمونیم

فقط همون که گفتم«قوی باش و بخاطر رفتن آدما خودتو اذیت نکن»