2777
2789
عنوان

❌چیزایی که باید بدونی( مخصوص 16 تا 19 ساله ها)❌

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 52 پست
مرسی اسی به حرفات نیاز داشتم تواین زمان واقعا! نامزد دارم واخلاقشوفقط دارم تحمل میکنم واحساس میکنم ب ...

عزیزم من عالِمِ دو عالَم نیستم...خیلی خیلی به خودت و خواسته هات بستگی داره

من خودم خیلی شغل و تحصیلم برام اهمیت داره که البته جزو حقوق هر انسانی چه مرد و چه زن هست...پس واسه حقم می جنگیدم

خیلی مشکلات با گفت و گو حل میشن

اگه نشدم که با مشورت از خانوادم یا مشاور یه فکری برای زندگیم میکردم❤️❤️❤️

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم
اذیت میکنم چون باورش برام سخته . کسی ک صب تا شب باهاش حرف میزدم منتظرش بودم تا از خاب بلند شه جوابم ...

میدونم درکت میکنم...تو شرایط مشابه باتو بودم تا یک ماه پیش

میگذره عزیزم...

آدمایی خیلی خیلی دوسشون داری میرن و چاره ای نداری جز پذیرش، دووم آوردن و عادت کردن

اول قبول کن که تموم شده 

بخوای فراموش میکنی بهت قول میدم

منم روزای اول بغض خفم میکرد بدنم از شدت فشار میلرزید

ولی ببین الان فراموشش کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم درکت میکنم...تو شرایط مشابه باتو بودم تا یک ماه پیش میگذره عزیزم... آدمایی خیلی خیلی دوسشون ...

تموم نشده . ما همو دوس داریم می‌دونم 

اما یهویی نمیدونم چرا اینطوری شد 

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
تموم نشده . ما همو دوس داریم می‌دونم  اما یهویی نمیدونم چرا اینطوری شد

کسی که دوستت داشته باشه

نمیره

دوستت داشته باشه عذابت نمیده...طاقت ناراحت شدنتو نداره

باز خودت میدونی❤️🙂

کسی که دوستت داشته باشه نمیره دوستت داشته باشه عذابت نمیده...طاقت ناراحت شدنتو نداره باز خودت مید ...

اولا بگم ما دختریم 

خودم گفدم خدافس برای همیشه چون حرصم درآورده بود . از نظرم اون موقع خوب کاری کردم 

ولی میخام برم ی کاری کنم . برای خودم ارزش قائل شم این نشد یکی دیگه باید فقط با خودم کنار بیام اینو به خودم بگم دوسم داشته باشع برمیگرده براش مهم باشم با خودش کنار میاد هرجور شده برمیگرده من فقط دارم صبر میکنم 

میخام واقعیت رو ببینم من دوست داشتنم رو خیلی ثابت کردم نمیخام توضیح بدم چون ی خاطره هایی هس توشون درد دارم ولی الان نوبت اونع ببینم تا کی طاقت دارع دوس داشتنش چ جوریع واقعی یا فقط ب عنوان ی دوست

اما درست ترین کار از نظرم همینه . برم پی زندگیم بهش کم فکر کنم ب خدا توکل کنم صلاحم باشه برمیگرده ن ام ک هیچی از خدا میخام یادم بده با رقص زندگی سازگار باشم همین دیگ 😐🥺✋🏽

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
اخع می‌دونی چیع من دوسش دارم براش ارزش زیادی قائلم برام خیلی مهمه ب راحتی نمیتونم فراموشش کنم .  ...

طرف زده بلاکتم کرده اونوقت تو از کار و زندگی افتادی ک بیار دیگه باهاش چت کنی؟

بسه دیگه

ب خودت بیا

._.

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚
طرف زده بلاکتم کرده اونوقت تو از کار و زندگی افتادی ک بیار دیگه باهاش چت کنی؟ بسه دیگه ب خودت بیا ...

منم بلاکش کردم