2777
2789
عنوان

❌چیزایی که باید بدونی( مخصوص 16 تا 19 ساله ها)❌

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 52 پست

یطوری شدم با بعضی حرفات ...چون هم با پسر همسن خودم تو رابطم (هرچندکه خیلی عاقل و فهمیدس شاید حتی بیشتر از من!) هم دارم براش از تموم جونم مایه میزارم هم درد داره و کنارشم تو درداش 

میدونی

بیشتر نگران این شدم که نکنه وقتی پیشرفت کرد

وقتی خوب شد همچیش اوکی شد

ول کنه بره..!

هرچند که عاشقمه میفهممش🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا چقدر شکاک و سخت گیر اینجوری باشه همه باید نفری یه چاقو یا اسلحه دستشون باشه یارو گفت سلام بزن ب ...

عزیزی شما 

خداروشکر که دورتون آدمای خوب هستن🌺❤️

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم
اینو ک میگم نگید نوجوونی ، بچه ای  ۲۲ سالمه دو بار نامزد کردم و اعتقادم این بود با عقل باید بر ...

چیزی ک من فهمیدم اینه ک تعریف عقل و عشق رو ما بد متوجه شدیم!

عقل یعنی اون عقله ی مصلحت اندیشی که وقتی فهمیدی ی کاری درسته و قلب و و جدانت دارن فریاد میکشن اون کارو میتونی و باید انجام بدی ولی یکم دردسر داره و باید پاش وایسی, میگه نه!

و این دقیقا همونیه ک شاعرا خیلی تو شعراشون بد گفتن راجع بهش....

و خوب

ی جورایی برمیگرده ب این که عقل(مصلحت نیندیش با اون تعریفه ی +) و عشق کنار هم میشه دوست داشتن:))

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚

الان من . وابسته ی دوستم بودم همیشه ترس از دست دادنش رو داشتم الانم ی جورایی از دستش دادم ولی امیدم ب خداس 

خیلی خودمو بخاطرش اذیت میکنم خیلی خیلی:) 

اولین کسیه ک انقد دوسش داشتم 

حالا ی ماهی میشه سر چیزای الکی بحث کردیم و کلا بلاک 

خبری ازش نیس منم فکرام پر شده از اینکه میاد؟ اگه نیاد چی 

پریشونم سرگردونم 

خودم حس میکنم اون ب اندازه من . اینقد وابسته نیس یا براش مهم نیس 

نمیدونم چ جوری با خودم کنار بیام 

حس میکنم بدون اون زندگی برام ارزش ندارع ینی ساعت هایی ک میگذره لحظه هایی ک میگذره اما اون نیس ارزش ندارن 

در کنارش خوشحال ترین بودم حالا ک تیس غمگین ترین 

دوتا اهنگ هس ک منو یادش میندازه . خاهرمم عر روز میزارع آهنگرو دلم بد جوری میگیره

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
من 18 سالمه ب نظرت سن مناسب براب وارد یک رابطه شدن کی هست؟ 

قشنگم من کارشناس نیستم اینا تجربه های خودم بوده

خودم بعد آسیبایی که دیدم ترجیح میدم تا ۲۵ سالگیم رو خودم و اهداف کار کنم نه چیز دیگه ای

به خودت خیلی بستگی داره

دوستای خوشگلم اگه جایی نظر متفاوتی دارین یا چیزایی هست که خودتون تجربه کردین  حتماً بگید❤️ ن ...

یه موردم من اضافه کنم 

هیچ وقت عاشق یه سلبریتی نشو هرچقدرم که خوب باشه

چون تو فقط این وسط عذاب میکشی و حتی ۱ درصد هم شانسش نیست که بخای بهش برسی

پس قبل از اینکه عشقت ریشه پیدا کنه خشکش کن

ولی اگرم دیر شده عیب نداره سعی کن سره تودتو گرم کنی و اونو مثل مخدر برای خودت ممنوع بدونی

یطوری شدم با بعضی حرفات ...چون هم با پسر همسن خودم تو رابطم (هرچندکه خیلی عاقل و فهمیدس شاید حتی بیش ...

نه عزیزم ممکنه برای شما همه چی عالی پیش بره و تو رابطتون موفق بشید

سطح فکری تو نوشته هامم اشاره کردم

خیلییی سطح فکر طرف مقابل اهمیت داره نمیشه همه رو با یه چوب زد

عزیزم شما از عشقت اگه ضربه میخوردی متوجه حرفم میشدی اینایی که گفتم همش برای جلوگیری از آسیبه نگفت ...

آره حرفت درسته و این کاملا به اون طرف مقابل داره منم خیلیا رو دیدم ک واقعا بازی میدن طرفو یا هرچی

.

ولی اندک آدمایی پیدا میشن ک واقعا دوستت داشته باشن

من اگه این عشقم توی زندگیم نبود شاید نظرم این نبود.

ولی باورت نمیشه من کنار اون پسر حالم بد میشد چندشم میشد وقتی بهم دست میزد

از  طرفی الانم هنوز عشقم داره تلاش میکنه کار میکنه که بتونه به من برسه

انشالله اون آدم واقعیه واسه همه پیدا بشه

سخت نگیر عزیزم همه ی اینا تجربه ی زندگین زندگی با این چیزاش قشنگه

بله درسته ولی دلم میسوزه برای همسن و سالای خودم که هیچکس نمیاد اینارو براشون بگه

دوست ندارم کسی چیزایی که من تجربه کردمو پشیمون شدم رو تجربه کنه دلیل اینکه این تاپیکو زدمم همینه

الان من . وابسته ی دوستم بودم همیشه ترس از دست دادنش رو داشتم الانم ی جورایی از دستش دادم ولی امیدم ...

میدونی من ی زمانی همچین شرایطی برام پیش اومد البت ن مثل این

اومدم و ی صفحه سفید گذاشتم جلو خودم هرررررررررررررررررچی از اون تو ذهنم بودو نوشتم

هرررررررچی

بعد برگشتم از اول ی مداد قرمز دست گرفتم راجع ب هرکدوم از چیزایی ک نوشته بودم عاقلانه نگاه کردم...

دیدم خیلیاش مسخره کردن من بوده!

خیلیاش صفتای خوبی بودن ک من باید ب خودم اضافه کنم!

خیلیاش....

این کارو بکن

بعد برو جلو اینه دسشویی

بزن زیر گریه و خودت رو خالی خالی خالی کن

و قول بده دیگ ب اون نامرد فکر هم نمیکنی!

اون کاغذم همیشه نگه دار

ب خواهرتم بگو اون اهنگا رو دیگ نزاره:/

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚
آره حرفت درسته و این کاملا به اون طرف مقابل داره منم خیلیا رو دیدم ک واقعا بازی میدن طرفو یا هرچی . ...

خداروشکر خیلی براتون خوشحال شدم😍 ان شا الله عشقتون تا ابد پایدار باشه و اون یه نفر که آدم درست زندگیمونه تو زمان درست پیداش بشه❤️🥰