2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم دیونم کردن

243 بازدید | 21 پست

بچه ها با وجود رو شویی میان تو سینگ دستو صدرت میشورنو...ده بار محترمانه بهشون گفتم اصن نمیفهمن ...مادرشوهرم اسکاجو ب همه جا میماله برا تمیز کاری حتی وسط همون سینگ کثیف ...اون دفع ی اسکاج اوردم گزاشتم گفتم دیه از این استفاده کنیم و...من رفتم خونه بابام برگشتم دیدم همون ایکاجای کثیفو گزاشته برا ظزف از منو ور داشته ...بهش میگم تو نمیخاد زحمت بکشی ولی فایدده نداره ..دیه راضی نیستم ی لقمه نون بخورم روانی شدمم از دیتشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس خانوم

ن وسواس نیستم اونا خیلی کثیف بازی در میارن ..داداشش میره رو سینگ موهاشو شونه میکنه میبینی بعدش کلی مو رو سینگه چن بار گفتم میگه مگه چیه انگار از دلخا ایطور میکنن

اوق حالم بهم خورد  زندگیتو جدا کنین این باهم زندگی کردن صدساله منسوخ شده چون جواب نمیده

اومدن تلپ شدن سر من مادرشوهر پدر شوهر ی برادر شوهر ۳۱ سالع 😭😭😭😭

خوب شما چرا رفتی با اونا زندگی کنی؟!!!!

تازه عروسم دوماه ازدواج کردم خونه جدا‌گرفتیم زنگ زدن ب گریو زاری و فیلم بازی کردن ک ما بجز تو‌کسیو نداریم امید ما تویی ...شوهرم گفت چن وقت بیان پیش ما بعد رفته همه زمیناشو فروخته با خونه پولشو داده ب بقیه پسراش با ۱۰۰ میون اومده پیش ما ...و میگن ما دبه میمونیم