2777
2789
عنوان

روز زن را تبریک نگو

177 بازدید | 9 پست

ای مرد! روز زن را تبریک نگو...فقط یک لحظه سکوت کن و فکر کن ، به خاطر صبوری ها و اشک های پنهانی اش...به خاطر همه حرف هایی که شنید اما نشنیده گرفت، به خاطر همه سختی های که کشید اما چیزی نگفت، به خاطر همه روز هایی که دلش را شکستی و او دوباره با محبت به تو نگاه کرد،به خاطر همه آن کارهایی که  میتوانستی برای شادی اش بکنی  اما نکردی، بخاطر سردرد هایی که تو خودت بهتر میدانی علتش چیست، بخاطر تمام آن لحظاتی که می‌توانست برود اما ماند، بخاطر همه آرزو هایی که فراموشش کرد، به خاطر همه رویاهایی که بافته بود و تو همه را شکافتی! به خاطر آن زندگی شاد و عاشقانه ای که میخواست بشود اما نشد، به خاطر اشتیاقی که روزی در چشمانش بود... بخاطر همه اینها... سرت را پایین بینداز...سکوت کن ، تبریک نگو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینو بفرستم برا شوهرم دیگ هیچ مناسبتی تبریک نمیگه گله کنم میگه مگه نگفتی سکوت کن سکوت کردم 🤣🤣ولی خیلی متن خوبیه اگر کسی اهل باشه و روش اثر بذاره 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
پس نفرست منم نفرستادن اگه بفرستم دعوامون میشه

🤣🤣🤣🤣

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩