2777
2789

بگین چطوریه قد ۱۷۰ وزن ۵۲

کاربری ششم نواربهداشتیتونم سابق  تیکر تولدمه یه فرشته هست به اسم "بیه" ایشون به آرزوهای من رسیدگی میکنه😓ممنون که از بارون استوری میزاریداخه پنجره خونه ما داره جومونگ پخش میکنه😐لب دریا نشستین 50 تا عکس گرفتین؟نیل آرامسترانگ رف کره ماه با۵تا عکس‌برگشتسالهاست منتظر آمدن روزهای بهترمولی نمیدانم چرا هنوز همدیروزها بهترند!فرق من با کبری اینه که تصمیمای من یه نقطه بیشتر داشت. ولی باور کنید به خود سوپ بگی تو غذایی یه نگاه به اینور اونور میندازه با تعجب میپرسه کی؟من!؟ قانون تخطی‌ناپذیر همیشه همین بوده، وقتی به آرزویت می‌رسی که دیگر خیلی دیر شده استیو تولتزآرزوی خالصانه ی من برای تمام نی نی سایتیای عزیز: ایشالله مشکلاتتون حل بشه و شاهد تاپیک های شادو خوب از طرفتون باشم.

اوک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خیلی لاغره حالا بذار ببینم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

عکس هیکل. بزار

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

بااین لباس ک مشخص نی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

اینه خدم نیستم فقط میخام بدونم

کاربری ششم نواربهداشتیتونم سابق  تیکر تولدمه یه فرشته هست به اسم "بیه" ایشون به آرزوهای من رسیدگی میکنه😓ممنون که از بارون استوری میزاریداخه پنجره خونه ما داره جومونگ پخش میکنه😐لب دریا نشستین 50 تا عکس گرفتین؟نیل آرامسترانگ رف کره ماه با۵تا عکس‌برگشتسالهاست منتظر آمدن روزهای بهترمولی نمیدانم چرا هنوز همدیروزها بهترند!فرق من با کبری اینه که تصمیمای من یه نقطه بیشتر داشت. ولی باور کنید به خود سوپ بگی تو غذایی یه نگاه به اینور اونور میندازه با تعجب میپرسه کی؟من!؟ قانون تخطی‌ناپذیر همیشه همین بوده، وقتی به آرزویت می‌رسی که دیگر خیلی دیر شده استیو تولتزآرزوی خالصانه ی من برای تمام نی نی سایتیای عزیز: ایشالله مشکلاتتون حل بشه و شاهد تاپیک های شادو خوب از طرفتون باشم.