2777
2789
عنوان

دلم از خواهرشوهرم گرفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب خواعرشوهرت رو خوب دادی، حتما خودش از اون روسری مادرش خوشش اومد دلش سوخت که داد به تو،دیگه بیخیال حرف خواهرشوهرت شو،خواهر شوهره دیگه بالاخره یه جا باید نیش بزنه

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
خواهر شوهر و جاری هرچی حوب باشن بازم نمیشه باهاشون صمیمی شد اینو همیشه یادتون بمونه😐

اخ گفتی منم تازه متوجه شدم

یه نفر قبلا بهم گفته بود تاسایت اما من گفتم نه مثل خواهر میمونه برام

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

چقدر زشت و بی فرهنگ واقعن حالم بد شد شما برو خونه مادر شوهر بگو دیشب فلانی(اسم خاهرشوهرت) گف که روسری مامانم حیف و ی چیز دیگه هم گفته بده ب مامان پیامارو نشون بده البته با خنده کارتو جلو ببر بعد بگو مامان جان ی روسری ک این حرفارو نداره بعدشم خدتون گفتین بیا اینو بگیر اینم روسری گفتم فلانی(خاهرشوهرت) نگه حیفه من روسری ت کمدم زیاد دارم😊

کاربری ششم نواربهداشتیتونم سابق  تیکر تولدمه یه فرشته هست به اسم "بیه" ایشون به آرزوهای من رسیدگی میکنه😓ممنون که از بارون استوری میزاریداخه پنجره خونه ما داره جومونگ پخش میکنه😐لب دریا نشستین 50 تا عکس گرفتین؟نیل آرامسترانگ رف کره ماه با۵تا عکس‌برگشتسالهاست منتظر آمدن روزهای بهترمولی نمیدانم چرا هنوز همدیروزها بهترند!فرق من با کبری اینه که تصمیمای من یه نقطه بیشتر داشت. ولی باور کنید به خود سوپ بگی تو غذایی یه نگاه به اینور اونور میندازه با تعجب میپرسه کی؟من!؟ قانون تخطی‌ناپذیر همیشه همین بوده، وقتی به آرزویت می‌رسی که دیگر خیلی دیر شده استیو تولتزآرزوی خالصانه ی من برای تمام نی نی سایتیای عزیز: ایشالله مشکلاتتون حل بشه و شاهد تاپیک های شادو خوب از طرفتون باشم.
عزیزم اگه خیلی باهم راحتید مشکلی نی از رو خواهری گفته مطمئنم‌اگه بجای شما خواهرش بود هم همین حرفا رو ...

اخه مامان خودم ی لباس میخره فرداش تن اون یکی خواهرمه ما اصلا ناراحت نمیشیم...مادر شوهرمم ادم ندار نیست خیلی لباس میخره ..

من حرفم اینه ارزش نداشت باز امروزم پیام بده ب من