2777
2789
عنوان

دلم از خواهرشوهرم گرفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 36 پست
یعنی چی کار آدم میره؟🤔

آمد کار.نمیدونم چ جوری بگم.مثلا وسیله ک میدی واسه طرف خوش یمنی میاره ولی ی سری گره تو کار خود ادم میفته

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی نفهمیدم منظورت را؟

توضیح دادم عزیزم.یعنی تو کار خود ادم گره میفته ولی واسه اون طرف کاراش گشایش پیدا میکنه البته اعتقاد منه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اخه مامان خودم ی لباس میخره فرداش تن اون یکی خواهرمه ما اصلا ناراحت نمیشیم...مادر شوهرمم ادم ندار نی ...

فدا سرت عزیزم اره متوجه ام چی میگی شما کاملا درست میگید به قولا یه روسری ارزش این حرفا رو نداره که خواهر شوهرت بهت بگه ولی تو هم به دل نگیر بیشتر خودت اذیت میشی روابطتون خراب میشه ولی یجوری بهش بفهمون که از حرفش ناراحتی ولی سعی کن کاربه قهر و دعوا نکشه چون فردا پس فردا چشم تو چشم میشین 

اوضاع خودش خوب نیس ولی مامانشم خیلی کمک میکنه همش هرچی میخره برا اونم میخره برای پسرش ک مدام بازارن& ...

نه مادر شوهرت اگه اوضاعش خوبه اهمیت نده کارت درسته خوب سرلختی که نتونستی بیای خونه خودش داده بهت به اون چه بزار حسودی کنه

من به دستان خدا خیره شدم و.....................