2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره ایشالله ماه بعدی باردار شی🙂❤

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

عزیزم زیاد ناراحت نباش ، اوضاع من از تو خرابتره دقیقا ما اردیبهشت تصمیم گرفتیم بریم اقدام دکتر رفتم و آماده بودم که شروع کنیم اقدام 

از شانس بدم زدو شوهرم مریض شد هر روز دکتر و بیمارستان تا الان ده کیلو کم کرده هنوزم خوب نشده .

اصلا دکترها مشکل و علت دردش تشخیص ندادن.

هر چی حقوق میگیره همش خرج دکتر میشه .

دیگه تا الان اقدامی انجام ندادیم یعنی دل و دماغی ندارم برای این کار😔😔😔😔

فقط یک نصیحت میکنم ، اصلا به بارداری فک نکن سعی کن هر روز خوش باشی و بگی و بخندی و از زندگی لذت ببری . بهت قول میدم همون ماهی که اصلا فک نکردی و خوش بودی باردار میشی.

دوست خودم دوسال درگیر بود از بس فک میکرد و استرس داشت .

دقیقا ماهی که قیدش زد و بیخیال بچه شد ، در کمال ناباوری باردار شد . فک کن بعد دوسال 

استرس مانع بارداری میشه عزیزم 

ان شاء الله یک ماه دیگه خبر بارداری بذاری عزیزم، به حق بانو فاطمه زهرا (س)