2777
2789
عنوان

بنظرتون درسته بعداز طلاق زود تصمیم بر ازدواج گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 95 پست
خداروشکر ک تو عقد جدا شدی و زود فهمیدی من ۸ سال عذاب و تحمل کردم تازه خانوادمم مخالف طلاقن چون بچه ...

نه پافشاری کن اگه بچه نداری هم بیشتر پافشاری کن بخدا حیفی مگه چقدر عمر میکنیم که خودمونو نادیده بگیریم

ولی اوایل خیلیییی سخت بود هر شب گریه میکردم زار میزدم از خواب میپریدم کابوس میدیدم با قرص خواب آور آ ...

😔دقیقا اندازه ۱۰۰ سال غصه خوردیم

میتونم بپرسم چیش بیشتر اذیتتون کرد یعنی کدوم مشکلش

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زوده ولی اگه روحیت خوبه ادامه بده ولی به شرط اینکه همش به فکر ازدواج حتمی با این فرد و عجله کر ...

ممنون عزیزم هردو ۲۸ سالمونه

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
نه پافشاری کن اگه بچه نداری هم بیشتر پافشاری کن بخدا حیفی مگه چقدر عمر میکنیم که خودمونو نادیده بگیر ...

ن ندارم بچه

آره دیگه کوتاه نمیام

لطفا دعا کن زودتر تموم شه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
😔دقیقا اندازه ۱۰۰ سال غصه خوردیم میتونم بپرسم چیش بیشتر اذیتتون کرد یعنی کدوم مشکلش

بهم توهین میکرد تحقیرم میکرد آزادیمو گرفته بود برای اینکه من اذیت شم خواهرشو خواهرزاده هاشو جلو من بغل میکرد میبوسید به اونا توجه میکرد بمنم پیش اونا توهین میکرد اواخر هم شروع کرده بود دست بزنشو نشون دادن منم دیگه زدم سیم آخر همه چیو بهم زدم خستم کرده بود

ممنون عزیزم هردو ۲۸ سالمونه

خب پس خداروشکر کم سن و سالم نیستی که احساسی تصمیم بگیری یه مدت صحبت کن ببین به تفاهم میرسی یا نه ان شا الله هرچی خیر و صلاحته و بهترینه برات رقم بخوره

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
بهم توهین میکرد تحقیرم میکرد آزادیمو گرفته بود برای اینکه من اذیت شم خواهرشو خواهرزاده هاشو جلو من ب ...

هییی

خدارو شکر ک راحت شدی

جلوی ظررو گرفتی و آیندتو نجات دادی

کسی ک دست بزن داره،اصلا درست نمیشه

دعات میکنم عزیزم فقط بخودت مسلط باش خودتو نابود نکن هنوز بخودت احتیاج داری 

چشم ممنونم🌹

هییی خدارو شکر ک راحت شدی جلوی ظررو گرفتی و آیندتو نجات دادی کسی ک دست بزن داره،اصلا درست نمیشه

حالا یه چکیده بهت گفتم کلی ادا اطوار دیگه داشت دو قطبی بود راحت شدم از دستش از وقتی باهاش قطع ارتباط کردم قشنگ راحت ماشین بابامو برمیدارم آزادانه هرچی میخوام میپوشم میرم بیرون راحت میگردم کسی نیس زندگیو کوفتم کنه خودشم من تک فرزندم بیشرف بهم میگف بابات پول بده واسم انتظار داشت خرجشم ما بدیم

حالا یه چکیده بهت گفتم کلی ادا اطوار دیگه داشت دو قطبی بود راحت شدم از دستش از وقتی باهاش قطع ارتباط ...

راحت شدی واقعا

حالا من میدونم شرایطم تو خونه پدرمم خیلی خوب نیست

ولی خدا کمکم میکنه،نمیتونم منم دیگه تحمل کنم

برام سواله چطور بعد طلاق سریع بعضیا خاستگار میاد ک واقعا ازدواجیه.من هرچی دبدم ب قصد سواستفاده بوده.من یکسال بعد جداییم کسی نمیدونست جدا شدم.بعد دوسال امادگی ازدواج داشتم ولی همه ب اسم خاستگاری و عشق با احساساتم بازی کردن و بهم نرسیدیم اخرم سنتی ازدواح کردم

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
راحت شدی واقعا حالا من میدونم شرایطم تو خونه پدرمم خیلی خوب نیست ولی خدا کمکم میکنه،نمیتونم منم دی ...

سعی کن مهریه بگیری ازش،و بنظرم خونه پدری هرچی باشه بهتر از تحمل کردن یه نره خره که هر روز آدمو شکنجه و اذیت میده

برام سواله چطور بعد طلاق سریع بعضیا خاستگار میاد ک واقعا ازدواجیه.من هرچی دبدم ب قصد سواستفاده ...

الان ازدواجتون موفقه؟ راضی هستین؟

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
سعی کن مهریه بگیری ازش،و بنظرم خونه پدری هرچی باشه بهتر از تحمل کردن یه نره خره که هر روز آدمو شکنجه ...

امیدوارم بده

اگه نده میگم،مهرم زهرمارش جونم آزاد