الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😔دقیقا اندازه ۱۰۰ سال غصه خوردیم میتونم بپرسم چیش بیشتر اذیتتون کرد یعنی کدوم مشکلش
بهم توهین میکرد تحقیرم میکرد آزادیمو گرفته بود برای اینکه من اذیت شم خواهرشو خواهرزاده هاشو جلو من بغل میکرد میبوسید به اونا توجه میکرد بمنم پیش اونا توهین میکرد اواخر هم شروع کرده بود دست بزنشو نشون دادن منم دیگه زدم سیم آخر همه چیو بهم زدم خستم کرده بود
هییی خدارو شکر ک راحت شدی جلوی ظررو گرفتی و آیندتو نجات دادی کسی ک دست بزن داره،اصلا درست نمیشه
حالا یه چکیده بهت گفتم کلی ادا اطوار دیگه داشت دو قطبی بود راحت شدم از دستش از وقتی باهاش قطع ارتباط کردم قشنگ راحت ماشین بابامو برمیدارم آزادانه هرچی میخوام میپوشم میرم بیرون راحت میگردم کسی نیس زندگیو کوفتم کنه خودشم من تک فرزندم بیشرف بهم میگف بابات پول بده واسم انتظار داشت خرجشم ما بدیم
برام سواله چطور بعد طلاق سریع بعضیا خاستگار میاد ک واقعا ازدواجیه.من هرچی دبدم ب قصد سواستفاده بوده.من یکسال بعد جداییم کسی نمیدونست جدا شدم.بعد دوسال امادگی ازدواج داشتم ولی همه ب اسم خاستگاری و عشق با احساساتم بازی کردن و بهم نرسیدیم اخرم سنتی ازدواح کردم
........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)