2777
2789

من هفت ماهه عروسی کردم و خونه خودمم اوایل زندگی مشترک همسرمو پدرشوهرم و مادرشوهرش خیلی کوک کردن که من و اذیت کنه بخانوادم بی احترامی کنه اونم سنگ تموم گذاشت و من باخانوادش اون قطع ارتباطم اون با خانواده من روز یلدا هردو خانواده رو دعوت کردم کدورت ها از بین بره ،همسرم تا به امروز نه حرفی از بابت اینک بریم خونتون یا خونه ما نزده مادر من نیازی به تبریک اون نداره مادر اونم همینطور ولی این رفتارها اخلاق ها از تربیت بچه ریشه میگیره پسرش تاحالا حرفی نزده منم هیچی نخواهم گفت ولی مطمینم فردا پس فردا مادرش یه جایی منو گیر میاره و گلایه می کنه

ول کنین توروخدا این حرفا کدورت ها رو بذارید کنار دنیا دو روزه اصلا ارزش نداره فردا یه هدیه بخر یه کیک هم خودت درست کن دیدن هر دوشون برید با همسرتون انگار نه انگار قبلا اتفاقی افتاده بوده یه لباس قشنگم بموش بهتر نیست به نظر خودت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کنین توروخدا این حرفا کدورت ها رو بذارید کنار دنیا دو روزه اصلا ارزش نداره فردا یه هدیه بخر یه کی ...

خودمم نظرم اینه ولی نه اینک تنها برم با همسرم برم ولی پیش قدم نمی شم بهش بگم 

خودمم نظرم اینه ولی نه اینک تنها برم با همسرم برم ولی پیش قدم نمی شم بهش بگم 

پیش قدم بشو بهش بگو مهربانیتو ثابت کن روز عیده ارزش دلخوری نداره بخدا کوچیک که نمیشی هیچی ارزشمند ترم میشی اگر گذشت کردن و بخشیدنن باعث کوچیک شدن میشد خدا اینقدر بزرگ نبود

پیش قدم بشو بهش بگو مهربانیتو ثابت کن روز عیده ارزش دلخوری نداره بخدا کوچیک که نمیشی هیچی ارزشمند تر ...

از قضا گفتم 

گفت تو خونه مامان خودت 

من خونه مامان خودم 

واقعا گریم میگیره شانس منو ببین مرتیکه اشغال