2777
2789
عنوان

امروز روز مادرهه دلم گرفته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 32 پست
امضات  مگه باردار نیستی ؟

نه دوتا بارداری ناموفق داشتم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث لیاقت نیست عزیزم.حتما دیدی که خیلی ها ظاهراً مادر هستند ولی اسم مادر براشون زیاده .پس لیاقت نیست.اون تقدیر و خواست خداست که به هر کی هر چی بخواد میده.ربطی به لیاقت و خوبی کسی نداره نعمات خداوند و فقط مربوط به خود خدا هست. دعا میکنم انشالله به زودی هم شما و هم همه منتظرها و چشم به راه هاش به زودی طعم شیرین مادری رو بپچشند و سال دیگه همچین شبی از دلبری های جیگرگوشه شون اینجا تاپیک بزنند☘️🌼☘️🌼☘️🌼☘️🌼

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
نگو عزیزم اینطور  من الان یه دختر دو ساله دارم ولی زندگیم رو هواست بخاطر بی عقلی شوهرم همش میگ ...

😔

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
بحث لیاقت نیست عزیزم.حتما دیدی که خیلی ها ظاهراً مادر هستند ولی اسم مادر براشون زیاده .پس لیاقت نیست ...

😭انشالله

منم 4ساله همین حس و دارم😢😢😢😢 سال بعد نی نیت و بغل بگیری ان شاءالله 

همچنین خودت عزیزم

😭انشالله

عزیزم خدا بزرگه

انشالله خداوند صلاحشو ب خواسته دلت گره بزنه و ب زودی زود مامان بشی

تنهایی.... ن تقدیره ن انتخاب....تنهایی  اجباره وقتی کم پیدا میشه .....کسی که آدم باشه  
عزیزم دلیلش چی بوده 

نمیدونم

یهو آب دورشون کم میشه رشدشونم چندهفته عقب بعدم ایست قلبی کردن

بگردم که دلت اینقدر شکسته س 🥺 از ته قلبم برات آرزو میکنم که مامان بشی الکرسی میخونم برات عزیزم ❤️

مرسی از لطفت⁦🙏🏻⁩😔