آرشاه مدیر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2148 عنوان امروز روز مادرهه دلم گرفته😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 32 پست یعنی خدا منو لایق مادرشدن نمیدونه 😭😭دلم خیلی گرفته دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا 1400/11/02 | 20:29 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرشاه مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2148 من شک ندارم به زوری مادر میشی ولی حتما یه دکتر خوب پیدا کن برو پیشش شاید لازم باشه قبل از بارداری یه ... خسته شدم از دکتر عوض کردنهمیشه چهره بچهام جلو چشامه😔خیلی ناامیدم دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
مهتاج۱۴۰۰ عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 868 استارتر برو زیر نظر دکتری که تخصصش رو سقط مکرر هستش الکی وقتت رو تلف نکن من متاسفانه باردار نمیشم فقط باید خدا بخاد میشه برای مادر شدنم به درگاه خداوند دعا کنید.
آرشاه مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2148 استارتر برو زیر نظر دکتری که تخصصش رو سقط مکرر هستش الکی وقتت رو تلف نکن من متاسفانه باردار ن ... همین کارومیکنم انشالله که دامنت سبز بشه عزیزم دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا