2777
2789

پسرم دوسال و هفت ماهشه از صبح از دندون درد داره گریه میکنه

چهارتا دندون بالاش کلا سیاهه وریخته وبقیه دندوهای فک بالاش یکی یکی داخلش خراب شده و یکم سیاه شده 

میشه کمکم کنید

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

اگه میتونه بهش ابغوره و نمک بده تو دهانش نگه داره بعد بریزه بیرون

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم ببرش هرچی دندون خراب داره  بکشتش دکتر تا هفت سالگی در میاره 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
بعدم ببرش هرچی دندون خراب داره  بکشتش دکتر تا هفت سالگی در میاره

😔😔 کوچیکه بچم فک نکنم وایسته 

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
😔😔 کوچیکه بچم فک نکنم وایسته 

بیهوشی هست عزیزم 

الانم اگه درد داره بهش شربت آموکسی سیلین ۲۵۰ ، پروویل ایپو پروفن بده 

اها باشه عزیزم ممنون

منم دخترم تیر ماه دندوناش دو سه تاش خراب بود بردم دندون پزشکی گفتن باید دو تاش کشیده بشه قابل ترمیم ...

چند سالشه دخترتون بعد چند دقیقه بیهوش کردن