نگرفت حتی نیومد ازم خداحافظی کنه بمنم گف با داداشت برو خونه مامانت قبلشم کتکم زده بود فوش کشم کرده بود خیلی حال روحیم افتضاحه طلاقم نمیتونم بگیرم چون بابام اینا قبول نمیکنن قبول هم کنن روزگارمو سیاه میکنن
حداقل یه جوری برید و بیایید و زندگی کنید کتک نخورید
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
دیگه دوست داشتن و عشقی نمونده چجوری محبت کنم وقتاییم میبینه یه رفتاریو بدم میاد بدتر میکنه
از محبت خارهای گل میشود
درخواست بده لینک کرده ایتا رو برات بفرستم در مورد همین ساختن و..اینا هست
من موندم مردی که زن میگیره چرا باید بی مسئولیت باشه نسبت به زنش، ازدواج یعنی تعهد و مسئولیت پذیری ،امیدوارم خدا عاقلش کنه ،پیک نیک برای مردی که همسر داره چه معنی میده