2777
2789
عنوان

دوستانی که کرونا گرفتن بیان

80 بازدید | 14 پست

گلو درد و سوز داخل بینی و حلق جزو علائم کروناعه؟!؟

من سه روزه حالت سرما خوردگی دارم گلو درد دارم و داخل بینی و حلقم میسوزه سرفه هم دارم

حالا نمیدونم کروناعه یا نه 

مامانمم از دیشب بدن درد داره و یکم گلوش میسوزه 

هیچکدوممون تب نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران زندگی میکنی، والا ما هم چند ماه پیش اینجوری شدیم گفتم از آلودگی هواس.چون نمیتونست کرونا باشه آخه تازه از تموم شدن کرونا می‌گذشت. من کرونا داشتم تب و لرز داشتم. بیحالی شدید. سرفه و بویاییم رفته بود. دلتا بود برای من. 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
تهران زندگی میکنی، والا ما هم چند ماه پیش اینجوری شدیم گفتم از آلودگی هواس.چون نمیتونست کرونا باشه آ ...

نه من همدانم 

اینجا خیلی سرده کرونا و الودگی هم نباشه حتما سرمای خیلی شدیده

نه من همدانم  اینجا خیلی سرده کرونا و الودگی هم نباشه حتما سرمای خیلی شدیده

حالا برو خرید پسته بادام ،شور نباشن ، کندور خوراکی لیمو شیرین  ها دارچین   زنجبیل پونه آویشن  سیب ،عسل   شلغم بخر مرتب. استفاده کنید 

نه من همدانم  اینجا خیلی سرده کرونا و الودگی هم نباشه حتما سرمای خیلی شدیده

ایشالا که کرونا نیست. ولی اگه برات مقدوره برو تست بده. اگه نیست کارایی که میگم رو انجام بده چون به هرکس گفتم خوب شده. اول از همه شربت دیفن هیدرامین کامپاند بخر قرقره کن قورت بده دوبار در روز کافیه. اگه سرم شستشو پیدا کردی با سرنگ بریز تو بینی بذار بره پایین. چند بار در روز. سوپی بپزید که پیاز فراوون داشته باشید سعی کن خودت رنده کنی که بوش رو حس کنی. بعد یه کم زنجبیل و دارچین هم بریز توش. داخل شلغم رو خالی کن به تعداد هرنفر، بعد داخل شغلم هارو با یه قاشق عسل پر کن درشو بذار و بذارش تو یخچال بعد 24 ساعت صبح ناشتا بخورید چند بار در هفته. گلاب رو حتما روزی چند بار اسپری کن به صورتتون، بو کنید. اسانس نعنا بو کنید. گلاب رو تو آب بریزید بخورید. 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم