2777
2789
عنوان

مشروب وحکم ورود

164 بازدید | 21 پست

بچه ها من فهمیدم ک شوهرم خونه دوتا بشکه تیج گزاشته تو اتاق خواب پشت تخت و کمد ک مشروب درسته کنه صب زنگیدم گزارش دادم بنظرتون میتونه بگه داشتم سرکه درست میکردم؟یا مادرش بره بگه سرکه منه.؟بعد نیاز به حکم ورود هست؟؟چقد طول میکشه حکم ورود بگیرن

اگه امضامو میبینی واسه روبه راه شدن زندگیم دعامیکنی؟؟خواهش میکنم ازت دوست خوبم..😓

چه گیری مدیا 😐

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرق سرکه و مشروب مشخصه ولی پیگیری جدی نمیشه خیالت تخت

اخه بحث ی لیتر دولیتر نیستا..

جریمه ای حبسی شلاقی هیچی؟

اگه امضامو میبینی واسه روبه راه شدن زندگیم دعامیکنی؟؟خواهش میکنم ازت دوست خوبم..😓

میخوای جدا شی ازش؟چقد کینه داری از شوهرت

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
چه گیری مدیا 😐

ینی چی مگه میدونی بمن چی گزشته ک میگی چ گیری میدی

اخه بحث ی لیتر دولیتر نیستا.. جریمه ای حبسی شلاقی هیچی؟

مگه مواد مخدره؟جریمه نقدی یا رشوه میده تمام

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
نمیتونن بگن سرکه درست میکنیم

اگ مادرش بره بگه سرکه ست چی.اخه سرکه هم باشه پشت تخت؟

ینی چی مگه میدونی بمن چی گزشته ک میگی چ گیری میدی

گیر نده بدتر میکنه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اخه بحث ی لیتر دولیتر نیستا.. جریمه ای حبسی شلاقی هیچی؟

بگیرن حبسم دارع فک کنم

وقتی همه دارن یه راهی رو میرن  بدون اون راه حتما راحت ترین راه بوده       که همه میتونن برن ، پس حتما اشتباهست                            چون هیچ چیز درستی راحت به دست نمیاد💙       اینجا ساکتم باشی فکراتو 🚫قضاوت🚫 میکنن
میخوای جدا شی ازش؟چقد کینه داری از شوهرت

اره دارم خیلیم دارم ب خاک سیاه نشستم بخاطر اون پولمون بالاکشید تهش رف بااون دختره هرزه مشروب میسازن میفروشن

وااااا یعنی زنگ زدی شوهرتو لو دادی ؟؟؟؟  خدای منننن

شما اززندگی من خبرداری؟؟هیچ میدونی چی ب سرم اومده؟داره طلاقم میده پولمون بالاکشید رف بااون دختره هرزه مشروب میسازن میفروشن باپول ما چرااینقد زود قضاوت میکنین