2777
2789
عنوان

توقف رشد جنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13748 بازدید | 36 پست
هرچی به صلاحه خدا همونو براتون بخاد،اما قبل اقدام دکتر برین اساسی پیگیر شین مداوا کنین ببینین علت کا ...

سر سقط اول چنبار رفتم دکتر،دکتر بی درکم میگفت طبیعیه یه سقط نیاز به پیگیری نداره.چنبار گفتم برام ازمایش بنویس گفت لازم نیست مگه پولت اضافه....!...لعنت بهش

انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)

برای منم این مسئله پیش اومده بود ۴هفته هر هفته رفتم سونو ولی توی ۶هفته و پنج روز متوقف شده بود دیگه ...

خرداد ماهم همین اتفاق افتاد برام رفتم بیمارستان،الان اقد میترسم از دردش که شب و روز ندارم

انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر سقط اول چنبار رفتم دکتر،دکتر بی درکم میگفت طبیعیه یه سقط نیاز به پیگیری نداره.چنبار گفتم برام ازم ...

عزیز مراکز مهم برو توی تهران خیلی جاها هست،به گفته یکی اکتفا نکن پیگیرشو حسابی  

خرداد ماهم همین اتفاق افتاد برام رفتم بیمارستان،الان اقد میترسم از دردش که شب و روز ندارم

با قرص سقط شد یا کورتاژ؟

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکس نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد 
دکتره میگه سقط کن،لکه بینی و درد ندارم اصلا فقط تهوع و سینه درد دارم

عزیزم یکم مهلت بده 

سریع نرو سونوگرافی 

این سونوگرافی ها کم ایراد نمیگیرن از بچه 

شما که میگی لکه نداری 

چند روز مهلت بده 

دکترتم عوض کن 

سونوگرافی هم همینطور 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

۲۶ابان الان باید ۹ هفته باشم،چهارشنبه هفته قبل رفتم سونو نوشته ۶هفته و ۲ روز

ببین عزیزم منم مثل شما بودم دوهفته اختلاف هفته بارداری داشتم، دوره بارداری بخاطر این موضوع همش دکتر و سونو بودم،جوری که سونو غربالگری مرحله دوم وقتی رفتم دکتر سونو گفت آمادگی همه چی داشته باش شاید داشته باشه رشدش متوقف بشه،چون هم وزن گیریش کم بود هم خیلی نسبت به هفته بارداری ریزه میزه بود. خداروهزار مرتبه شکر دخترم سالم بدنیا اومد فقط وزن تولدش پایین بود و ریزه میزه 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
با قرص سقط شد یا کورتاژ؟

با قرص و شیاف 

ببین عزیزم منم مثل شما بودم دوهفته اختلاف هفته بارداری داشتم، دوره بارداری بخاطر این موضوع همش دکتر ...

خدا حفظ کنه گل دخترتو،کاش برای منم یه فرجی بشه

بعداز سقط شروع کن برو پی درمان واینسا حامله شی بعد بری،اول درمان بعد اقدام

حتما چشم ممنونم از اینکه وقت گذاشتی

خدا بهتون سلامتی بده وبعد شیرینی بچه دارشدن روعنایت کنه

ممنونم مهربونم،انشاالله که انرژی مثبت دعات برگرده به خودت