2777
2789
عنوان

چرا واقعا

66 بازدید | 14 پست

من دوستام بشدت ولخرجن مثلا وسایلی که من چندماه حساب کتاب می کنم می خرم اونا خرید معمولیشونه.حسودی نمی کنما خدا بیشتر از اینا بهشون بده اما چرا ما با وجود برنامه ریزی همیشه لنگ پولیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولخرجی کنم که شبم نون نداریم که😀

ولخرجی نکن ولی زیادم برنامه ریزی نکن. منظورم اینه ک استرس نگیر بخاطر پول. منکه اینجوریم خودم .از زندگیمم راضیم. شوهرم هم کارگره

و خدایی که برایم کافیست

یاد ی چی افتادم، دختر عموی من همه پولی که از باباش میگیره چندساله خرج خودش میکنه و پز میده و کلاس میاد من هیچ وقت درگیر این چیزا نبودم، حالا من خودم رفتم سرکار و پول و جمع کردم و امسال ماشین خریدم، امشب جلو همه گف دختر و چه به کار کردن یا ماشین خریدن؟ هردختری میره سرکار محتاج پوله من خداروشکر وضعم خوبه. من هیچ وقت نیاز مالی نداشتم و مستقل بودن و دوس داشتم فقط.

این چیزا شعور نمیاره ولشون کن

یاد ی چی افتادم، دختر عموی من همه پولی که از باباش میگیره چندساله خرج خودش میکنه و پز میده و کلاس می ...

نه دوستای من پز نمیدن منم خدا شاهده از پول داشتنشون خوشحالم خدا بیشترم بهشون بده اما برام سواله چرا با برنامه ریزی کم میاریم اما اونا ولخرجن نه.خیلی هم پولدار تر نیستن آخه